Напишете дума/думи за търсене

Коя зодия е най-романтична в леглото

Дева

Девите са сладки и романтични. Очакват перфектност и очакват от партньора им да е безупречният любовник. Те си падат по чисти, спретнати и добре поддържани обекти на желание. Отвръщат щедро на доброто внимание към тях.

Везни

Обиграни и чудесни любовници са Везните. Обичат да експериментират и да доставят удоволствие. Представителите на този знак ще излязат от комфортната си зона, за да задържат интереса на партньора си към тях. Не си падат по вулгарността по време на секс.

Скорпион

Те са страстни в леглото и извън него. Те са най-щастливи, когато имат здрави и удовлетворителни сексуални отношения. Скорпионите са емоционални и чувствителни, но обичат да доминират. Доста са придирчиви, стане ли дума за партньор. Имат високи изисквания за всичко.

Стрелец

Хората от тази зодия обичат свободата си и им харесва да експериментират с нови и различни неща. Нямат никакви граници в леглото и са склонни да сменят партньорите си често. Стрелците са едни от най-заклетите ергени.

Козирог

Представителите на този зодиакален знак са доста наясно с това, което искат, и с плана за осъществяването му. Въпреки това, когато нещо ги възпламени, те забравят за своята прагматичност. Козирозите са срамежливи, сетивни и резервирани любовници, но може безстрашно да поверите на тях своето удоволствие. Знаят какво правят. Обичат бавния секс и се наслаждават повече на предиграта, отколкото на самия акт. Не са особено авантюристично настроени в кревата и ще ви бъде трудно да ги убедите да опитате нови неща между чаршафите.

Водолей

Те са интелектуални и тяхното либидо расте правопропорционално на интелектуалното им стимулиране. Пробват нови неща в секса само когато им се сторят интересни на тях самите. Не правят компромиси заради другия. Започват секса бавно, но в течение на акта стават доста страстни.

Риби

Рибите са по-скоро емоционални, отколкото интелектуални. Това е воден знак, което означава, че притежават тотална зрялост, стане ли дума за връзка. Рибите се осланят изключително на интуицията си за другите. В леглото са доста сензитивни и с лекота усещат от какво има нужда партньора им.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X