Напишете дума/думи за търсене

Най-опасните зодии

Дева

Непроследими крадци

Тази зодия е известна със своя перфекционизъм и е специалист в кражбата. Девата добре познава работата си и го прави с такава чистота и прецизност, че е трудно да открият следа от престъплението й. Хакерство, кражба с взлом са престъпленията, които й се удават най-много.

Везни

Виртуози в паричните престъпления

На хората от този знак престъпленията не са им чужди, но те не нарушават закона лесно. Интересуват се най-вече от пари и се включват в престъпления, свързани с парични облаги като банков обир. Наркотиците са другият им незаконен интерес. Обичат да работят в екип.

Риби

Серийни убийци със склонност към самонараняване

Рибите са склонни да се палят от раз, а когато се разгорещят, са на крачка от убийство. Представители от тази зодия са едни от най-известните серийни убийци. Имат склонност да злоупотребяват със собственото си тяло, използвайки наркотици или бръснарски ножчета.

Скорпион

Садистичен убиец

Ревнивият и агресивен Скорпион може да бъде изключително опасен, когато обстоятелствата не са правилни за него. Неговата садистична природа го кара да манипулира другите и дори да не извършват собственоръчно престъпления, те са тези, които дърпат струните.

Лъв

Престъпник за слава

Управляван от Огъня, този знак е подвластен и на планетата Меркурий. Това го прави и психотичен, и сприхав и обикновено извършва престъпления, за да получи слава.

Водолей

Манипулативен и отмъстителен

Обикновено добронамерен, Водолеят е ненадминат, когато става въпрос за отмъщение. Неговите харизматични лидерски умения го правят добър манипулатор, освен това от него става чудесен хакер.

Близнаци

Измамници и крадци

Най-малко опасният от всички знаци. Близнаците е вероятно да извършат престъпления като кражба. Те са непоследователни и нерядко елементарни по природа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X