Напишете дума/думи за търсене

Годишен хороскоп 2019

Везни

Идват по-добри и по-печеливши отношения

В живота ви се случват толкова много неща. Но за да постигнете прогнозите за 2019 г., трябва да направите три спирки. Спирка номер едно. От декември 2017 г. преминавате през много предизвикателна и взискателна фаза в живота си. За съжаление този ефект ще е все още активен през цялата 2019. Най-тревожни ще са семейните отношения. Ще ви е трудно да намерите мир и удовлетворение у дома. Вашите енергийни нива са постоянно в много ниски нива.

Спирка номер 2. Юпитер вече е на ваша страна. Въпреки че миналата година ясно ви помогна много да поставите финансовото си състояние в добра посока, сега Кралят на боговете ще ви помогне да привлечете нови интересни хора и да бъдете по-вдъхновени и креативни. Всичко, свързано с транспорта и комуникацията, може да бъде печелившо.

Спирка номер 3. Новата позиция на Уран от пролетта на 2019 г. ще ви помогне да дишате след 7 години интензивни промени в бизнес начинанията и във вашите най-важни връзки.

2019-а очевидно ще бъде много по-добра от последните 7 години. Все пак трябва да внимавате с хармонията у дома и с останалите фамилни връзки.

Скорпион

По-силни заедно

Новата китайска година ще започне само след няколко дни и вече сте почувствали какво ще се случи. Най-важната новина ще дойде от новата позиция на Уран, която засяга всички ваши взаимоотношения, включително и най-важните, както и бизнес аферите ви. Ето защо всичко, свързано с вашите колеги, с вашите шефове, с брака ви и като цяло с всички ваши лични и професионални отношения, трябва да се счита за особено сензитивна тема.

Освен това новата позиция на Юпитер влияе върху финансовото ви състояние. Въпреки че може да се наложи да похарчите повече пари, може да откриете и алтернативни източници на доходи.

През последния месец на 2019 г. Юпитер ще премине в много по-щастлива позиция за вас, подготвяйки почвата за цялата следваща 2020-а.

Влизате в 7-годишна фаза, когато отношенията ви стават предизвикателни и взискателни. Запазете спокойствие и намерете умен начин да се справите с това. Време е да се освободите от миналото.

Стрелец

Добре дошли, растеж и вдъхновение

Да! Това, което чакате от години, най-накрая дойде. 2019-а ви намира с Юпитер във вашата зодия. Това е знак за растеж, успех и вдъхновение. Въпреки че не всичко ще бъде безметежно, определено ще усетите разликата. Юпитер ще ви върне оптимизма, който сте позабравили. Това всъщност е най-мощното ви оръжие и е време да се върнете към това доброжелателно отношение към живота.

Целете се по-високо, но винаги бъдете здраво стъпили на земята. Този ефект няма да трае вечно и трябва да извлечете максималното от този транзит. Това ще се случи отново след 12 години.

В продължение на още три месеца може да използвате енергията на Уран, за да направите промени и да прогоните негативните мисли от ума и сърцето си. От пролетта на 2019-а и през следващите 7 години ще усетите различност по отношение на навиците, ежедневието, кариерата и жизнеността ви. Използвайте силата на Юпитер, за да създадете печеливш и творчески статус.

Влиянието на Юпитер ще бъде силно и вероятно ще промени живота ви. Уверете се, че държите под око възможностите, които обикновено се предоставят веднъж в живота.

Козирог

С гигантска сила идва мощна отговорност

Вярно е. Чувствате го още от зимното слънцестоене през 2017 г. Сатурн, вашият студен, но справедлив управител, е във вашия зодиакален знак, но това не е непременно нещо лошо. С такава мощ може да създадете една нова вселена за вас. Обаче има уловка. Трябва да работите по-усилено и по-здраво, за да постигнете желанията си. И все пак Сатурн в крайна сметка ще ви даде това, от което имате нужда. А след като ви го даде, той ще се увери, че винаги ще го имате.

За следващите 11 месеца обаче енергията на Юпитер ще бъде „заключена“ под магията на Слънцето в 12-и дом. Това може да ви накара да почувствате, че късметът ви е напуснал, но това не е вярно. Точно в момента Юпитер работи за вас по изтънчен, но креативен начин, променяйки начина, по който се усещате и мечтаете. Той създавате място за това, което се задава през декември 2019. Новата позиция на Уран ще ви помогне да привлечете щастливи времена и удовлетворение за следващите 7 години.

Следващата година ще работите усилено и упорито, но успехът ще дойде, тъй като Сатурн ще направи всичко възможно, за да даде на децата си дълготраен подарък.

Водолей

Нескучна година

Тази година няма да ви омръзне дори за една минута. От пролетта на 2019 г. и през следващите 7 години Уран - вашият светъл и неспокоен управител, променя знаците, засягащи вашия дом и семейство. Това ще създаде поредица от събития, които променят начина, по който се чувствате в живота. Може да се ожените, да се преместите в нова къща и като цяло през следващите 7 години нищо няма да е същото, що се отнася до дома ви.

От друга страна, Юпитер изглежда е до вас. Разширява социалните ви среди и привлича към вас нови и интересни хора. Може да се запознаете с ментор, готов да ви предаде своята мъдрост и да ви вдъхнови. Въпреки това поради позицията на Сатурн във вашия 12-и дом, се чувствате неразбрани от околните, изолирани и самотни. Но това е само състояние на ума.

Вашите промени в настроението, които започнаха през декември 2017 г., ще продължат. Юпитер ще ви помогне да разширите социалния си кръг. Затова погребете томахавката и оставете болката в миналото.

Риби

Пълна с възможности

Това определено е година на мощни, невероятни възможности, но и на капани. Преди всичко ефектът от Нептун във вашия зодиакален знак със сигурност ще направи трудно да се каже какво е добро и кое е лошо за вас. Въпреки това поради стабилизиращия ефект на Сатурн, ще имате възможност да се спасите от неуспешни решения. Всичко, което трябва да направите, е да се опитате да погледнете нещата не така, както бихте искали, а каквито са в действителност.

Юпитер е в 10-ия ви дом и се чувствате като на седмото небе - с безкрайни възможности за развитие в професионалния ви живот. Юпитер ще ви даде шанс за растеж, но изборът трябва да бъде направен с ясен ум. А новата позиция на Уран в Телец ще ви подаде ръка за помощ, за да решите с по-бистър ум и доза късмет.

Тази година ще се почувствате невероятно, но трябва да бъдете по-внимателни, когато правите избор, който може да повлияе на съдбата ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X