Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите се справят с емоциите

Везни

Ако познавате Везни, тогава сте наясно, че те демонстрират нулева уязвимост. Това е нещото, в което искат да повярвате. Има голяма разлика обаче между истинската същност на Везните и тази, която показват на външния свят. Те са склонни да обмислят и анализират. Въпреки че не го демонстрират, емоциите и мислите им са в постоянна битка. Ако те се чувстват удобно с вас, те може да се разкрият, но преди това трябва да се справите с хладнокръвната им и студена външност. Присъщо за тях е, че те обичат да премислят нещата, а това ги прави много уязвими.

Скорпион

Скорпионите запазват най-дълбоките си емоции в сърцето си. Ако се опитвате да научите повече за някоя тяхна тайна, шансовете изобщо не са на ваша страна. Те може да се крият зад маски и дори да разберете, че нещо не е наред, няма да ви се доверят достатъчно, за да разкрият нещо. За хората от тази зодия разкриването на тяхната уязвимост ще ги накара да се чувстват слаби. Така че те предпочитат да демонстрират твърда външност, отколкото уязвима.

Стрелец

Стрелците са доста отворени. Този огнен знак може първо да бъде плашещ, когато споделя дълбоките си мистерии, но в края на краищата това е истинското му лице. За Стрелеца уязвимостта не е признак на слабост - това е начин, по който той израства. Повечето от нас се откриват само пред хора, които са ни близки. Стрелците имат практичен подход към този проблем. Наясно са, че всеки приятел преди това е бил непознат. Това им дава голяма гъвкавост, която им помага да бъдат искрени и по-истински през по-голямата част от живота си.

Козирог

За Козирозите контролът и зрелостта са всичко. Те не са хора, които са готови да действат според емоциите си, освен ако не знаят, че може да ги държат за юздите. Това ще ги направи да изглеждат незрели, а за тях това означава бедствие. Така че, дори и да разберат защо се чувстват по определен начин, те не са готови да го споделят с другите. Въпреки това те може да разкрият причината за нещо, което ги тормози, по време на спор или скандал. Така че дори да ви разкрият някаква тайна, трябва да сте наясно, че те споделят само части от емоциите си, които може да държат под контрол.

Водолей

Водолеят държи хората объркани, когато става дума за разкриване на тайната му. Хората от тази зодия са приятелски настроени и ще ви разкрият селективна информация, ако решат. Макар да изглежда че са честни и искрени, това не е вярно. Може да чувствате, че ви вярват, но и това е измамно. Водолеите имат специален талант да бъдат селективно уязвими.

Риби

Рибите са свързани с хората и техния начин на живот. На лично ниво те са доста добри в контрола на емоциите си. Биха държали повечето от чувствата си скрити в себе си, но когато има нещо, което ги прави тъжни или разстроени, те си позволяват да се разкрият леко. Рибите са интуитивни и обработват усещанията на други хора повече от собствените си. Те губят контрол и са склонни да стават уязвими, когато емоциите на околните започват да влияят на живота им. По-трудно е да се справят с вълнението от емоциите на останалите, отколкото със собствените им.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X