Напишете дума/думи за търсене

Как да го хванем в крачка

Криза в отношенията, скандали, флирт и голямо количество алкохол - това е една опасна смес, която може да доведе до изневяра. Причините за нея са толкова многобройни, колкото и изневеряващите. Тя съществува в много форми - от еднократната случайна “стъпка встрани” до навика да се изневерява при всяка възможност. Но признаците и оправданията остават винаги едни и същи. Когато всичко във вашите отношения върви перфектно, може би няма от какво да се страхувате. Ако обаче има непрекъснати недоразумения, проблеми и чувствате, че сивото ежедневие ви залива, тогава трябва да внимавате за малките знаци, които могат да ви покажат, че партньорът може би ви изневерява.

Възможни признаци

“Днес ще остана по-дълго в бюрото. Имам много работа.” Това е едно изречение, което не трябва да пренебрегвате, защото то е възможен сигнал, че партньорът ви изневерява. Първите знаци за това обикновено са незабележими или трудно забележими. Не е нужно да чакате класическото доказателство - следи от червило по яката на ризата му.

Провокация

Напоследък все по-често се стига до скандали и недоразумения. Замислете се дали това не е умишлена провокация от негова страна да избяга от къщи или да се прибира по-рядко.

Вял секс

Честото намиране на обяснения и оправдания, за да не се прави секс или секс по задължение е в повечето случаи сигурен белег, че има някоя друга.

Гузна съвест

Той се прибира вкъщи все по-често с малки подаръци или с цветя. Замислете се дали това не е гузна съвест, която прикрива изневярата.

Чести срещи с “приятели”

Вашият партньор иска все по-често да излиза сам. Прекарва почивните дни с “приятели”. Дали това не е съмнителен признак?

Лично пространство

Неверният партньор започва изведнъж да настоява за по-голямо лично пространство. Иска да не го безпокоят, когато говори по телефона и изведнъж прекратява разговора, когато вие влезете в стаята. Това е почти сигурен признак на изневяра.

Екстремна суетност

Наблюдавайте дали през последните години вашият партньор е променил отношението към тялото си и е станал по-суетен. Ако е така, това трябва да събуди съмнения у вас. Когато неверните мъже имат афера, започват да обръщат особено внимание на външния си вид! Нова фризура, мания по фитнес, нов стил на обличане подсказват, че любимият ви изневерява.

Прикриване на следите

Неверните мъже обикновено са майстори в прикриване на следите. Нов мобилен телефон, нов адрес в електронната поща и други подобни постъпки може би са признак за афера! И ако досега мобилният му телефон е лежал захвърлен на всевъзможни места, сега той винаги е прибран. Всички следи за възможна афера са прикрити. Брачната халка случайно е “забравена” вкъщи. Вашата снимка вече не е в портмонето му. Все сигнали, че партньорът ви е неверен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X