Напишете дума/думи за търсене

Той й изневерява. Да й кажа ли?

Никой не обича лошите вестоносци. Някога дори са ги застрелвали. Не казвам, че сега е безопасно за този, когото развява чуждите кирливи ризи на показ, но някой все трябва да го прави, май. Какво е най-правилното решение, ако мъжът на най-близката ви приятелка или на сестра ви изневеря? Трябва ли да й кажете? Не е ли по-добре да си премълчите? Каквото и да правите, важното е да покажете, че ви е грижа за тях и искате те да са щастливи, пък даже на цената на първоначално разбито сърце и много сълзи.

Право в целта
Ако все пак решите да не криете повече прелюбодееца, тогава не увъртайте. Кажете на вашата приятелка, че любимият й изневерява. Направете го насаме, за да може тя да изрази емоциите си, без да се притеснява от погледите на околните. Не го обиждайте, нито показвайте гнева си, ако изпитвате такъв. Само ще влошите нещата.

Дайте доказателство
Не бъдете голословни. Ако разкриете изневяра, трябва да имате солидно доказателство за това. В противен случай рискувате другарчето ви да реши, че искате да го нараните безпричинно. Снимка или някакъв друг нишан за неверност ще ви помогнат да се измъкнете невредими, след като първоначалната вихрушка от новината отмине.

Сверете си часовника
Ако нямате материално доказателство, тогава се опитайте да накарате приятелката си сама да осъзнае нещата. Прелюбодейците обикновено остават следи след себе си. Попитайте я дали не е забелязала нещо необичайно в поведението му. Веднъж започнала да подрежда пъзела, скоро ще види цялата картинка.

Покажете й


Ако засечете неверника няколко пъти на едно и също място с другата жена, то тогава инициирайте уж случайна среща. Съвсем невинно може да подхвърлите, че често ги засичате в компанията на един на друг. Останалото оставете на интелекта на приятелката си и на обясненията на нейния съпруг.

Пратете анонимна бележка
Колкото и пошло да звучи на пръв поглед, това може да се окаже не чак толкова лоша идея. Ако ви е страх да не загубите близките си хора, може би писмо, снимка или видео на имейла, пратен от неизвестен адресат, ще довършат каузата, опазваща любовта чиста.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X