Напишете дума/думи за търсене

8 типа хора, които изневеряват най-много

Никой на тоя свят не иска да излиза с потенциален кръшкач, но от време на време любовта наистина е сляпа и подминаваме знаците, които ни блъскат в челото, а след време и в сърцето. Има няколко типажа хора, които колкото и да ви обичат, все са готови да хукнат към нови любовни трепети я със съседа, я с колега.

Програмистите

Макар и да има част в тая прослойка, която не е особено загрижена за собствената си хигиена, то изключенията от правилото обръщат след себе си погледите. Не се заблуждавайте по техния хистърски вид, модерните очила, лъскавите бради и това, че за нула време могат да оправят прецаканите ви телефон и лаптоп. Според последни проучвания в областта на изневярата те намират място в челната десетка.

Шопинг маниаците

Едни от най-дейните прелюбодейци са пристрастените към шопинга. 27 процента от тях имат тайна кредитна или дебитна карта и с нея финансират покупките, с които се фукат пред любовниците си. Най-предпочитаната марка след тях е Banana Republic.

Учителките

Професията, която най-много подкокоросва към прелюбодейство, е учителството. И по-точно онази част, населена от тайфуни с нежни имена. Макар учителките да преподават знания, явно все още има какво да учат по предмета любов.

Ползвателите на Facebook

Социалната мрежа може да нанесе генерални поразии върху връзките и верността. Макар това да не звучи изненадващо, оказва се, че юзърите, които по-често пишат статуси и сменят профилните си снимки, крещят за внимание и накрая го намират.

Блондинките

Шири се мнението, че блондинките са по-скоро за развлечение, отколкото за връзка. Най-вероятно няма никакво значение цветът на косата стане ли дума за привличане, но дойде ли реч за вярност, русокоските не са особено привлечени от моногамията. 42 процента от тях изневеряват, докато брюнетките, които търсят ласки извън постоянните си отношения, са едва 11 процента.

Феновете на рокендрола

Със сигурност в пубертета сте били предупреждавани от майка си за лошите момчета, които слушат по-тежка музика и карат бързи мотори. Е, имало е за какво. Оказва се, че 41 процента от хората, които изневеряват, са фенове на рок музиката. Най-лоялни в любовта пък се оказват ценителите на рапа. Ходи ги разбери.

Хора, чиято възраст завършва на 9

Това, че в магазините сме привлечени от стоки, чиито цени завършват на 9, не означава, че трябва да имаме същите увлечения и спрямо хората. Според изследване, публикувано в Proceedings of the Natural Academy of Sciences, хората, които са навършили 29,39,49 и т.н. години, са изправени пред жизненоважни и преобръщащи битието им избори, тъй като са на прага на нова декада от съществуването си.

Високите мъже

Господата, които стърчат по-чевръсто над останалите, са и доста по-шавливи. Те са склонни да изневеряват два пъти повече на половинките си от мъжете, които не са пораснали достатъчно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X