Напишете дума/думи за търсене

Майкъл Дъглас: Казах на Катрин, че аз ще съм баща на децата й още когато се запознахме

Майкъл Дъглас освен че е една от кинозвездите на света, е и отявлен хуманитарист и политически активист. Застава твърдо зад кампанията по освобождаването на Сакине Аштиани - иранчанка, която е осъдена на смърт чрез хвърляне на камъни заради изневяра.

Носитела на два Оскара и два Златни глобуса.

Със съпругата си Катрин Зита-джоунс са родени на една и съща дата, макар че ги делят 25 години от първото им проплакване. 

Господин Дъглас, вие известен като голям чаровник. Успяхте ли да предадете това си качество на някой от своето обкръжение?

Помня, че бях достатъчно щедър към моя 14-годишен доведен брат, на когото нарисувах вагина в пясъка на плажа, за да му преподам първия урок по сексуално обучение.

Първата ви съпруга беше 14 години по-млада от вас, а Катрин Зита-Джоунс е с цели 25. Не ви ли е страх, че дъщеря ви може да последва примера на майка си?

Нищо чудно това да се случи, имайки предвид нейната история. Бащата на Катрин е по-възрастен мъж, отколкото татковците на нейните приятелки. Хората следват моделите от най-близкото си обкръжение, така че не бих се учудил, ако дъщеря ни реши да се влюби в по-стар мъж. В крайна сметка това не е най-лошото нещо на света. Както обичам са казвам: „Младостта е разхищение на младостта”. Моята съпруга е по-млада от мен с четвърт век, но със сигурност сега съм в пъти по-добър съпруг, отколкото бях преди 25 години.

Това прави ли ви горд?

Разбира се, чувствам се благословен, че имам съпруга, която е 25 години по-млада от мен.

Увереността ли е вашата тайна?

Когато за пръв път срещнах Катрин, й казах, че ще бъда баща на нейните деца.

Вярвахте ли го наистина или просто я сваляхте?

Честно казано, не знам. Пихме коктейли онази вечер и явно алкохолът ми е помогнал да измисля тази реплика, която след години се превърна в истина.

Какво ви отговори тя?

Че е чувала доста за мен. (Смее се.)

Искате ли да снимате още филми с нея?

Надявам се. Но дано не ни се падне да играем двойка и на кино. Мисля, че не се получава добра химия пред камерата, когато някой наистина е женен за другия. Много ми се играе нещо злодейско. Ще ми се да съм лошият, а тя да има млад и силен партньор в лентата.

Това няма ли да ви накара да ревнувате?

Не, не, все пак това е кино…

Дори и когато тя се целува с него?

Представете си какво й е било на нея през всичките тези години, в които ме гледа да разменям ласки с друга жена. Вярвам, че нито един от двама ни не ревнува другия от професията ни.

Изглежда, че вашият брак е…

…досаден! (Смее се.)

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X