Напишете дума/думи за търсене

Как да го накараме да се влюби до уши

Да накараме господина, когото харесваме, да се влюби до уши в нас, е далеч по-лесно, отколкото си мислим.

1. Не го преследвайте

По-добре му дайте възможност да запретне ръкави и да покаже уважението и привличането си към вас. Мъжете обичат да се грижат, това им позволява да се чувстват значими и уверени в мъжествеността си. Не ги кастрирайте, отнемайки им прерогатива да са в услуга на жената.

Когато тичате след един мъж и го правите в услуга на връзката си, отнемате нуждата му от това да бъде отговорен и желанието му да ви доставя удоволствие. Повечето господа не се чувстват комфортно, когато жената върши тяхната работа. Или стават мързеливи в задълбочаването на отношенията и не ги развиват, или напускат любовта.

2. Казвайте това, което мислите, и мислете това, което казвате

Най-бързият начин да накарате един мъж да ви заобича, е да спечелите уважението и благоговението му. Не си мълчете само то страх, че ако кажете, което няма да му се понрави, той ще ви зареже. Не се превръщайте в изтривалка, споделяйте това, което ви тормози – това ще ви направи още по-значими в очите му.

3. Спрете да говорите и започнете да слушате

Жените имаме какво да кажем винаги и имаме нужда мъжът да чува винаги какво му се говори. Истината е, че и господата имат нужда да говорят понякога. И често пропускаме да чуем това, което имат да ви кажат. Когато решим все пак да го чуем, трябва да знаем, че за него е много важно да спрем да се занимаваме с всичко останало за момента. Зарежете чиниите и се концентрирайте върху думите му.

Освен това не забравяйте да му казвате, когато се гордеете с него, да хвалите някоя от неговите идеи, които наистина си струват, или да му споделяте, че харесвате чувството му за хумор.

4. Трябва задължително първо да обичате себе си

Мъжът ще се влюби още повече във вас, ако знае, че вие се обичате. Бъдете уверени и със самочувствие. Преди да хукнете да въвличате някого във връзка с вас, не забравяйте отново да харесате богинята в огледалото.

Да се чувствате самоподценени, не е секси. Ниското самочувствие никога не е секси.

5. Загладете ръбовете си

Господата харесват мекотата на кожата ни и мекотата на сърцата ни. Никой не обича ръбове, особено в любовта. За мъжете е важно да ви усещат спокойна и достъпна.

Не става дума да се друсате с успокоителни, но дори когато сте ядосани, бихте могли първо да преброите до 5, а след това да споделите разумно какво точно ви ядосва във връзката ви. Немалко господа се страхуват от жени, които вечно недоволстват. Освен това се страхуват от това да не ни разочароват и искат на всяка страна да не ни дават възможност да се срамуваме от тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X