Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-големите темерути в любовта

7. Скорпион

Представителите на този знак, въпреки че са страстни любовници, а понякога дори със силно чувство за собственост, те не се прегръщат много. Тъй като са уязвими, Скорпионите ще се гушкат само с някого, на когото имат доверие. Във всеки случай, те не са много по любовните демонстрации в публичното пространство. Любовта за тях има запазено място само в личното им пространство. Особено когато става дума за прегръдки. Те не биха ви прегърнали, освен ако не ви харесват.

8. Козирог

Тази зодия не си пада много по прегръщането. Козирогът обича контрола и гледа на прегръдките като на вредители на влиянието му върху партньора си. Дори когато се прегръщат хората от този знак, е за кратко. Подобно на котките, те ще ви подскажат, когато искат да бъдат докоснати. В противен случай е по-добре да ги оставите сами. Те биха се сгушили в някого само ако имат силна и стабилна връзка с него.

9. Дева

Въпреки че хората от тази зодия са много любящи и грижовни, те не са много изразителни в своите чувства. Изобщо не са романтичен тип.

Предпочитат прагматични начини за показване на любовта, а не на публичното й афиширане. Девата се нуждае от собственото си пространство и понякога може да вземе прегръщането като досадно.

Не е изключено обаче понякога тя да ви изненада с кратка прегръдка. Когато става въпрос за гушкане с Дева, най-добре е да й позволим тя да е инициира.

10. Стрелец

Връзките не са най-силното нещо за Стрелеца. За тях отношенията имат най-много смисъл, ако са съпроводени от добър секс. И въпреки това хората от тази зодия не обичат много да гушкат. Те се нуждаят от своето пространство дори когато са в сериозна връзка. Много рядко се чувстват достатъчно романтично, за да му се доще да се прегръща с любимия.

11. Водолей

Няма гушкане за Водолея. Точка. Той има огромен балон около себе си, в който просто не може да влизате. Хората от тази зодия имат свои собствени начини за изразяване на любов и биха го направили по своя начин и когато на тях им скимне. Да се ??впуснеш във физически контакт с тях може дори да съсипе отношенията.

Те обичат секса обаче, но ненавиждат прегръщането. За тях то е загуба на време и ги кара да се чувстват физически некомфортно.

12. Близнаци

Вярно е, че Близнаците са големи флиртаджии и големи чаровници. Те са доста добри любовници, но все пак са непоколебими в недоверието си към прегръдките. Може да са чудесни с езика, но имат немарливи ръце. Те не знаят какво да правят с ръцете си, когато техният партньор поиска от тях да ги прегърне. Това ги обърква.

Така че, ако сте от хората, които обичат да се гушкат, трябва да сте сигурни как вашият партньор се чувства спрямо това.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X