Напишете дума/думи за търсене

Манипулативната власт на секса

Хората, използващи виртуозната сексуалност на тялото си, за да постигат своите кариерни цели, са една по-различна порода човеци.
Те са наясно, че сексът е мощна сила, която може да е символ на любовта между двама души, но са решили да използват неговото могъщество, превръщайки го в манипулация за постигане на безкомпромисните цели.

За човека, който се осланя на плътските ласки, за да се катери по кариерното нанагорнище, сексуалното удовлетворение не е на пиедестал между чаршафите. Ако го има – чудесно, ако не, все тая - на прицел са всичките облаги, дивиденти, привилегии, власт и позиция, с които може да се сдобие с цената на няколко оргазма. Пък било то и не неговите.

Сексуалните манипулатори оползотворяват ненуждата си на всяка цена от телесно удоволствие в полза на своите амбиции за по-добра работа, за по-престижна позиция, за по-успешна кариера.

Както техните, така и сексуалните желания на партньорите им са второстепенни за тях. Основата им цел е тяхното задоволство – понякога в леглото, но задължително винаги извън него. За тях удоволствието на другия е нещо, което може да бъде пожертвано.

Хората, служещи си със секс, за да напреднат в службата, са доста умели в създаването на условия, които да им позволят да използват едно от силните си оръжия, за да постигнат желаното от тях. Дори жертвите им да нямат намерение да нагазват в дебрите на сексуалните офис отношения, манипулативните сексуалисти съзнателно създават среда, в която да накарат индивидите с йерархична мощ да пожелаят услугите им.

Успешните сексуални кариерни манипулатори често се местят от жертва на жертва, изкачвайки се все по-нависоко в професионална хранителна верига.
Веднъж стигнали до таргетираното ниво на развитие, те не пропускат да се поместят още няколко стъпала нагоре, прикотквайки в обятията си следващия неподготвен индивид със слаби ангели за тяхното влияние.

Тези хищници са толкова обиграни в използването на мощта на секса, че засмукват без особени усилия останалите.

След като целта на плътските кариеристи не се свежда до простото телесно задоволство, когато си тръгват от едни отношения, те често конфискуват всичко, което им се стори ценно и полезно за преместването им един етаж нагоре. Пари, вещи, приятели, бизнес контакти... Сексуалният манипулатор продължава, вперил поглед напред, напускайки приемника си, който дълго след това ще се възстановява от сексуалното паразитиране на негов гръб.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X