Напишете дума/думи за търсене

Тройката - двама са малко, трима са много в кревата

На всички са ни проглушени ушите с една от прословутите сексуални фантазии на мъжете. Онази, включваща геометрията на триъгълника в леглото.

Знаем твърденията, че господата са по-ненаситни, стане ли дума за плътски задоволства и за готовността им да се споделят с повече от един партньор наведнъж. Какво обаче не знаем за тройката като явление в кревата.

Тя не е фаворит за жените

Проучване за женската сексуалност поставя тройката на едно от последните места в списъка с желанията на дамите.

Много малко жени участват в тройка

...или поне си признават за това. Според официалните данни само 2 процента от жените са участвали в тройка, в която те са малцинство. Дамите предпочитат варианта на триъгълник, в който те са доминанта като численост.

По-младите дами са по-склонни

Жените между 18-24 и 35-44 са четири пъти по-склонни към участие в тройна размяна на ласки, отколкото тези, които са на 65 години.

Тройка с двама мъже и една жена

Тази разновидност се нарича Тройката на дявола. Както се казва, някои обичат да танцуват с дявола, други да правят секс.

Искаш тройка? Инсталирай си приложение

Ако ви трябва трети за тази сексуална игра, а нямате подръка никой, който да ви свърши работа,то тогава заложете на технологиите. Приложението, което ще ви помогне в този труден момент, се нарича 3nder. Подобно е на Tinder, но е насочено само и единствено към индивиди, които имат желание да участват в тройка.

-----

Австралийците са номер 1

Сънародниците на Кайли Миноуг са световни шампиони по тройките. 28 процента от австралийците са участвали в това любовно уравнение повече от веднъж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X