Напишете дума/думи за търсене

Най-желаните мъжки качества

Мъжете са с доста пo-опростени критерии в избора си на половинка сравнение с жените. За тях е напълно достатъчно една жена да е привлекателна, за да срещат с нея. Ние обаче имаме по-големи изисквания спрямо мъжкия пол. Много от нас имат списък от качества, които трябва да притежава мъжът до тях. Ето едни от най-важните характеристики, които искаме да имат нашите партньори.

Независимост

Жените искат да знаят, че човекът до тях може сам да се грижи за себе си. Мъжът трябва да може да взима решенията сам, да се самоиздържа и да може сам да се грижи за себе си. За някои жени това би изглеждало съвсем нормално, но явно те не са се сблъсквали с типа мъже „мамино синче”. Те са на издръжката на родителите си, живеят под общ покрив с тях и хапват това, което мама е сготвила. Жените искат да знаят, че партньорът им е способен да носи тежестта в отношенията им и да поема отговорност.

Визия

Жените отделяме много повече средства, време и усилия, за да изглеждаме добре. Много от представителите на мъжкия пол неглижират външния си вид. Веждите са сключени в една, биреното коремче и гъсто окосменият гръб не се приемат като проблем от някои мъже. Дори и част от женското съсловие са готови да преглътнат тези недостатъци в името на любовта. Истината е , че мъжете, които се стараят да изглеждат добре, имат по-голям шанс да ни се харесат.

Позитивизъм

Цинизмът и сарказмът имат своето място в общуването, но никой не иска да бъде с някого, който е циничен и саркастичен през цялото време. От друга страна, в компанията на мъж с положителна нагласа за живота бихме се чувствали по-мотивирани и по-вдъхновени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X