Напишете дума/думи за търсене

Най-желаните мъжки качества

Общителност

Мъжете, с които може да разговаряме на различни теми, са с предимство при избора на половинка. Общителният мъж има и по-голяма вероятност да ви заговори, ако вие не сте достатъчно комуникативна личност. Освен това е хубаво, когато приятелят ви е социален и с останалите хора. Така няма се да се притеснявате, когато го запознавате с вашите близки.

Интелект

Много от нас смятат интелигентните мъже за секси. Разбира се, интелектът не зависи само от професията, но и от нещата от които се вълнуват представителите на силния пол. Наясно сме, че не всички мъже, които се правят на „умни”, са такива. Лесно ще разпознаете интелигентния мъж - той никога не говори по дадена тема, без да е запознат с нея, както и не претендира, че разбира от всичко.

Страст

Жените обичат мъже, които показват ентусиазъм дори той да е насочен към любимия футболен отбор, работата или хуманитарна кауза. Защото страстта в една сфера на живота често се прехвърля в друга.

Чувство за хумор

Доброто чувство за хумор е едно от качествата на мъжете, което почти винаги се споменава от жените, когато ни попитат какво търсим в един мъж.

Това не означава, че мъжът трябва да бъде цар на забавата или палячо. Всичко, което се иска от него, е да знае как да ни размива и да се смее на нашите шеги.

Кариера

Разбира се, че сме привлечени от мъже с успешна кариера. Не толкова заради финансовите измерения, а заради това, че успехът е показателен за някои личностни черти: ангажимент, дисциплина, отговорност … Всички неща, които най-вероятно ще направят един мъж по-добър партньор.

Доверие

Доверието е основата на житейските отношения. Спокойствието и увереността във връзката идват именно от доверието, което имате във вашия партньор.

И въпреки всичките изброени качества, може би не е лошо да се вслушаме в народната мъдрост, твърдяща, че ако твоят мъж не е най-големият ти почитател, то тогава ти трябва нов мъж.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X