Напишете дума/думи за търсене

4-те неща, които мъжете искат от жените

Още от малки момченцата и момиченцата виждат и усещат разликата между половете. И ако като деца все още имаме някакви работещи радари, то колкото повече растем, толкова повече имаме способността да забравяме за това дребно неудобство. И тук не говорим само за физическите несъответствия. Мозъците ни са различни, хормоните ни не са от една кръвна група, емоционалните ни нужди са в жестоко несходство.

Мъжете искат да ги оценяват

Мъжете хилядолетия са рискували живота си за прехраната и защитата на семейството, но от известно количество десетилетия нуждата от точно тези качества на мъжа не е особено вопиюща. Въпреки това, ако ще да е най-големият мухльо, от време не време у мъжа се събужда нуждата да бъде авторитет в живота на жената до него. Ще му се тя да има нужда от него от сутрин до вечер. Да му показва целоседмична благодарност за завиването на крушките. Иска да чува поощрение за тежкия труд, който полага, изхвърляйки боклука. Оценяването на неговите усилия запълва нуждата на мъжа от това да съществува.

Мъжете имат нужда от мъжкото си време

Все тая дали става дума за четене на вестник, гледане на мач или бира с приятели пред блока. Дори и да играе на досадна за вас видеоигра, това е неговият начин да разтовари деня и проблемите си. Гледайте на това време като на миниваканция.

Ако ние обичаме да говорим за тегобите си, отдалечавайки ги по този начин от нас, то господата имат по-буквално невербален подход за пръждосване на тъмните си мисли.

Мъжете искат жените да ги поощряват

Наясно сме, че мъжете са доста крехки в егоцентризма си. Те имат нужда жената непрекъснато да показва своята увереност в тях и че е наясно, че любимият й най-добре знае какви са нейните потребности за щастие и доволство. Господата не обичат критиката, защото тя ги кара да се чувстват недостатъчно отговорни и хора, на които не може да се разчита.

Мъжете са на цикли

Когато сте много гладни, искате да излапате всичко, на което се спре погледът ви. Но когато не сте гладни, изобщо не се сещате за гозби. Нещо подобно се случва и с емоционалната близост на мъжа. Стана вече дума за така нужното му мъжко време. Неговите независимост и емоционална изолация зареждат отново желанието му и влечението към жената до него. Гледайте на тези мъжки емоционални приливи и отливи като на пружина, която колкото и да се опъва, скоро отново ще се огъне и ще се върне при вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X