Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които мъжете намират за свръхпривлекателни у жените

Ако се върнете назад в 80-те, тези от вас, които са меломани, може би ще си спомнят за бандата The Waitresses и нейния хит "I Know What Boys Like” (Знам какво харесват момчетата).

Слушах текста и си отбелязвах точки, бях съвършеното момиче според песента. Но времето има чудесно свойство и то е да не те оставя да се заблуждаваш.

Не че съм лоша жена, но със сигурност вече не съм толкова убедена, че мъжете наистина знаят какво искат. Въпреки това психолозите са категорични , че има поне 5 неща, в които те са постоянни.

Стегнатото тяло

Каквото и да си говорим, мъжете първо обичат с очите и после със сърцето, ако изобщо се стигне до него. На мъжа му трябва привлекателно и добре поддържано тяло, за да може хем да се фука с любовния си трофей, хем да си пълни сетивата със сексапила на жената до него.

Позитивността

Забравете за грима, той не е толкова важен. Но ако може, от време на време слагайте вместо червило усмивка. И то лъчезарна и искрена.

Разчупен гардероб

Какво ти да сте чували, на уверените в себе си господа не им допада прекалено консервативните дами. Не само в разбиранията и в леглото, но и в гардероба. Мъжете намират за атрактивни жени, които нямат проблем да смесват стилове, дефинирайки тяхната различност от останалите.

Добре поддържани нокти

Маникюрът и педикюрът са едно от най-дърпащите погледа на мъжа отсреща. Същото важи за чистите уши и белите зъби. А бе ,изобщо за хигиената. Дори и да си падате мъжкарана, това не означава, че трябва да имате черно под ноктите.

Независимостта

Няма значение дали сте красива или не, мъжете не може да устоят на уверените и независими жени. Следвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X