Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които мъжете намират за свръхпривлекателни у жените

Ако се върнете назад в 80-те, тези от вас, които са меломани, може би ще си спомнят за бандата The Waitresses и нейния хит "I Know What Boys Like” (Знам какво харесват момчетата).

Слушах текста и си отбелязвах точки, бях съвършеното момиче според песента. Но времето има чудесно свойство и то е да не те оставя да се заблуждаваш.

Не че съм лоша жена, но със сигурност вече не съм толкова убедена, че мъжете наистина знаят какво искат. Въпреки това психолозите са категорични, че има поне 5 неща, в които те са постоянни.

Стегнатото тяло

Каквото и да си говорим, мъжете първо обичат с очите и после със сърцето, ако изобщо се стигне до него. На мъжа му трябва привлекателно и добре поддържано тяло, за да може хем да се фука с любовния си трофей, хем да си пълни сетивата със сексапила на жената до него.

Позитивността

Забравете за грима, той не е толкова важен. Но ако може, от време на време слагайте вместо червило усмивка. И то лъчезарна и искрена.

Разчупен гардероб

Какво ти да сте чували, на уверените в себе си господа не им допада прекалено консервативните дами. Не само в разбиранията и в леглото, но и в гардероба. Мъжете намират за атрактивни жени, които нямат проблем да смесват стилове, дефинирайки тяхната различност от останалите.

Добре поддържани нокти

Маникюрът и педикюрът са едно от най-дърпащите погледа на мъжа отсреща. Същото важи за чистите уши и белите зъби. А бе ,изобщо за хигиената. Дори и да си падате мъжкарана, това не означава, че трябва да имате черно под ноктите.

Независимостта

Няма значение дали сте красива или не, мъжете не може да устоят на уверените и независими жени. Следвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X