Напишете дума/думи за търсене

Недостатъци и предимства на секса в морето и на пясъка

Явно има нещо божествено във въздуха, когато ни връхлети лятото. Чувстваме се неуморно секси и искаме да пръскаме любовния си прашец навред и надлъж. Топлото време идва в комплект с по-оскъдни дрехи, повече напитки и допълнителни ендорфини. Което генерално води до едно нещо - СЕКС.

Преди обаче да се отдадем на може би най-ексхибиционистичния вид секс, нека сме наясно, че ласките на плажа може да тръгнат стремглаво по нанадолнището.

Недостатъци

Не е нужно да сме ядрени физици, та да сме наясно, че всякаква различна мокрота от влагалищната, намалява качествата на презерватива. Така че, ако сте решили да се гмуркате смело в морските и океански шири, помолете партньора си да не свършва, докато все още се подвизава в приветливата ви женственост. Същото се отнася и за ваната, но тук си има дори бонус. Учени от Университета на Калифорния са установили, че сексът във вана има пагубно влияние върху мъжката плодовитост.

Като причина за това изтъкват факта, че цялото тяло е изложено на влажна топлина, която засяга производството и движението на сперматозоидите. Освен това, ако се каните да вършеете любовно в обществени басейни или в джакузи, не е лошо да имате едно наум, защото в тях живеят колонии от бактерии.

Да правиш секс върху пясъка със сигурност е задължително условие от любовните лексикони, но имайте предвид, че нивата на фекални бактерии в него са доста сериозни. Именно в пясъка тези организми водят по-пълноценен живот, отколкото във водата. Така че преди да почнете да пръскате сексапил и похот точно там, помислете за тези миниатюрни твари с всичките си пет милиарда стъпала, които смело маршируват към вътрешността на тялото ви. Тази тяхна екскурзия може да доведе до доста „забавни” заболявания като коремен тиф, хепатит А, дизентерия. О, и да не забравяме любопитните медузи, които може да ви парнат по загрялото от удоволствие дупе. Романтично, нали?

Предимства

Нека по-горе изброените клопки не спъват лятното ви сексуално въображение. Така де, все пак сезонната жега е правопропорционална на тази вътре в нас. А както е казал народът, не се гаси туй що не гасне.

Освен това явно сексът на плажа няма равен, щом са кръстили цял коктейл на него. Морският бриз гали нежно кожата ви, причува ви се звучният глас на Малката Русалка, който приканва Немо или бог Посейдон да вземат най-накрая да се появят. Но ако усещате лека враждебност към малките рачета, които воайорски пъплят около вашата любов, заложете на други локации.

Особено подходящ е капакът на колата, докато поройният дъжд се опитва да жигоса загорялата ви от страст плът. Покривите са чудесен сексуален адреналин за тези, които се чувстват родословно свързани с Жената-котка, а горските поляни са за смелчаците, които не ги е страх от мечки.

Пък и правенето на любов на въздух във филмите изглежда винаги толкова яко и влюбено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X