Напишете дума/думи за търсене

Упражнения за оргазъм

Мечтаем за плосък корем и секси бедра, за да носим тесни поли и отиваме във фитнеса, за да ги стегнем. А какво правим, за да изживеем главозамайващ оргазъм?

Представете си, за да си осигурим удоволствие на макс, ни трябват тренировки. И то не само за да усъвършенстваме сексуалните си техники, а за да развием важни групи мускули. Това отнема малко време, но пък многократно усилва преживяванията при сексуалната кулминация.

Упражнение на Кегел

Най-важните мускули в любовните занимания са тазовите. Тяхното ритмично съкращаване усещаме, докато сме на върха. За тяхното стимулиране са популярните упражнения на Кегел. Те са прости и можете да ги правите, дори когато сте пред компютъра в офиса или в задръстване. И никой няма да забележи, че "тренирате" за вечерта.

Как се прави ?

Дали лежите или седите, няма значение - стягайте и отпускайте влагалищните мускули около 20 пъти. Ще се убедите, че правите упражнението както трябва, като сложите ръка на корема си: мускулите там, както и тези на бедрата, гърба и дупето не бива да се напрягат. Започнете със серия от 20 стягания и разпускания дневно или няколко пъти през деня, като постепенно увеличавате броя им до 40. Задържайте напрегнати мускулите поне няколко секунди.

Резултат

Само след 3 седмици, ако практикувате редовно гимнастиката, ще усетите резултата. Удоволствието ще скочи няколко пъти.

Искате още ?

Практикувайте гимнастиката заедно с партньора си: стягайте и разпускайте мускулите в малкия таз по време на половия акт. И не само ще разберете кои работят най-активно, но и ще доставите повече удоволствие на любимия.

Снимка: Александър Ашминов
Снимка: Александър Ашминов
Гъвкавост = удоволствие до небето

Едва ли се съмнявате, че колкото сте по-гъвкави, толкова по-мощна ще е насладата.

Как се прави?

Застанете на колене на пода с опрени лакти или китки, разтворени на ширината на раменете, стегнете корема. На вдишване повдигате дупето нагоре, огъвате гръбнака надолу, главата е нагоре, погледът - в тавана. Задържате така няколко секунди, издишате, отпускате тялото в изходно положение, главата е надолу. Повтаряте 10 пъти.

Резултат

Гъвкавостта на тялото определя дълбочината на проникване на пениса и на въздействието му върху всички "горещи" точки. Гъвкави ли сте, без усилие ще се любите в най-усуканата сексуална поза.

Искате още ?

Правете йога за каучуково тяло, като специфичните дихателни техники ще усилят оргазмите ви.

Снимка: Александър Ашминов
Снимка: Александър Ашминов
Мускулен корсет

Мускулите на тялото му помагат да запазва равновесие, дори и по време на секс.

Как се прави?

Легнете на пода по корем, опрени на лакти, дланите са на ширината на раменете. Стегнете корема и повдигнете тялото, така че да остане под права линия. Опирате се само на лакти и на пръстите на краката. Задръжте 10 секунди. Повтаряте 10 пъти. Правете го всеки ден, като увеличавате секундите до 30.

Резултат

Мускулестото тяло не само гарантира равновесие в различни пози, но и усилва интензивността на върховото изживяване.

Искате още ?

Вземете си една голяма топка, като за Пилатес. Дори само да седите на нея, ще тренирате мускулите си, докато се опитвате да пазите равновесие.

-----

Малък съвет

Плуване, каране на велосипед, тенис, скачане на въже, въртене на обръч, разходки в планината са другите начини да стегнете тялото и да умножите екстаза докато се любите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X