Напишете дума/думи за търсене

Ерогенни зони според зодията

Везни

Ще спечелите еротичния интерес на Везните, ако ги галите в долната част на гърба, близо до задните части. Те се възбуждат от докосвания в тази област не само по време на секс. Ако искате да събудите еротични мисли у представител/ка на тази зодия, просто докоснете „случайно” долната част на гърба на обекта на симпатията ви по време на разходка. Задните части са призната ерогенна зона при Везните – както при мъжете, така и при жените.

Скорпион

Най-страстният и любвеобилен представител на зодиака има най-страстните ерогенни зони – половите органи. Скорпионите се възбуждат от непосредствена стимулация на половите органи – ако повечето от другите знаци не могат да пристъпят към секс без предварителна любовна игра, при Скорпионите тя започва именно по този начин. В емоционален план представителите на тази зодия спазват определена дистанция, която се компенсира от чувствен секс – за тях страстта и сексът са едно и също.

Стрелец

Бедрата и краката са най-ерогенните зони при представителите на този знак, затова не се колебайте да съсредоточите ласките си върху тези части от тялото им, ако сте заедно в леглото. Стрелците се възбуждат от леките, едва доловими докосвания. Което означава – никакъв натиск и щипане. Обожават също леките масажи, така че уверено може да използвате масажно масло при любовната игра. Съсредоточете масажа върху краката и вътрешната част на бедрата с ароматно масло или лосион, ако искате да им доставите незабравимо удоволствие.

Козирог

Най-горещите зони при Козирозите са долната част на корема, подмишниците и под коленете. Представителите на този знак от двата пола се възбуждат от лек масаж в долната част на гърба по посока отдолу нагоре. Гъделичкането е силно еротичен жест за Козирозите.

Водолей

Погалете Водолея по глезените и прасците и ще го спечелите. По време на секс избирайте пози, при които може да докосвате тези зони от тялото на партньора си, за да му доставите невероятно удоволствие. Представителите на този знак харесват нежните интимни докосвания преди и по време на любовния акт.

Риби

За родените под този романтичен зодиакален знак има голямо значение мястото на действието. Така че основната ерогенна зона за Рибите е мястото, където правят любов. Ще ги зарадват водните детайли, шумът от вода, воден матрак или вана, достатъчно просторна за двама. Рибите се възбуждат от докосвания по краката. Може дори да опитате леко ухапване – това ще достави истинско удоволствие на партньора ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X