Напишете дума/думи за търсене

Неща, които трябва да знаете, ако обичате Овен

Хората, родени между 21 март и 20 април, са зодия Овен. Те са много пламенни, страстта им е гориво за смелата им личност.

Овенът се слави със своята независимост, така че е наистина голяма работа, когато избере интимен партньор. Той е лоялен, макар че често избухва от нищото и има склонност към внезапна промяна на настроението.

Нуждае се от доверие, уважение и лоялност
Овенът не понася негативизъм или завист, така че ако не сте честни с него, той набързо ще ви загърби.

Не се отказва
Представителите на тази зодия са бойци, а не безволеви същества, които се отказват пред най-малката трудност. Те се стараят много, за да постигнат целите си, затова се уверете, че няма да влизате в конфликт с тях, тъй като те ще се борят до смърт с вас. Опитват се да дадат най-доброто от себе си във връзката и очакват същото в замяна.

Живее динамичен живот
Той винаги е на лов за приключения и ако се провали в един проект, набързо ще се насочи към друг. Ако сте влюбени в Овен, подгответе се за спонтанни промени на решенията и никога не се привързвайте към рутина или начин на живот, защото не знаете колко време ще продължи.

Нетърпелив е
Овенът е нетърпелив зодиакален знак, който има строги срокове и планове за това кога трябва да се случат нещата. Ако няма резултати, той бързо се преориентира. Може да е трудно, но понякога ще трябва да му напомняте за първоначалните му намерения и да го накарате да прояви търпение.

Има богат социален живот
Овенът живее под светлината на прожекторите и процъфтява по светски събития, очаквайки същото от своите партньори. Ако не сте социално приспособими, той ще се опита да разшири кръгозора ви. Разбира се, и той има своя лимит и от време на време си остава вкъщи, но сърцето му жадува за социални контакти.

Уверен и ентусиазиран

Овенът не разбира какво представляват съмнението и несигурността. Той скача в „дебелите“ ситуации и може да ви подкрепи по различни начини, ако му позволите. Наблюдавайки го, може да ви помогне да подражавате на неговата увереност и въпреки че понякога може да изглежда арогантен, той не би ви навредил.

Много е сексуален
Овенът има силно сексуално желание и не се страхува да го преследва. Бъдете готови за много секс или партньорът ви от тази зодия може да го потърси другаде.

Бързо се окопитва след раздяла
Завидната му самоувереност и социална природа му помагат да прекрати една връзка бързо и да се впуснат в нова за нула време.
Има страхотно чувство за хумор
Овенът е един от най-веселите зодиакални знаци и иска партньор, който е също толкова забавен. Понякога шегите му може да бъдат обидни, но не го приемайте лично. Просто го накарайте да разбере какво е допустимо за вас като майтап и кое не е.

Приключенец е
Овенът е авантюрист и решава на секундата дали да хукне към другия край на света. Той ще преследва желанията си със или без вас и ще счита за неуважително, ако откажете предложението му. Не забравяйте да го включите в приключенията си или ще ви е трудно да го задържите до вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X