Напишете дума/думи за търсене

За и против връзката с Овен

Значи сте влюбени в Овен, а?

Бог да ви е на помощ. И не, не се шегувам.
Хората от тази зодия са фантастични за обичане. Кротки агънца в ъгъла. Сега вече се шегувам.
В крайна сметка, човек не си избира кого да обича, затова доста услужливо ще ви запознаем с някои от качествата на Овена, с които трябва да сте нащрек, например техния избухлив характер, и с такива, за които ще благодарите на съдбата.

Положителните страни на това да обичаш Овен

1. Той е пламенен
Овенът е огнен знак, така че това не трябва да е изненада.
Това означава, че когато представители на тази зодия влязат в една стая, те внасят много енергия. Предимно добра, но ако не са в настроение – дупе да ви е яко.
Овните са хората, които правят купоните много по-забавни.

2. Авантюрист е
Овенът ще почти от всичко в този живот поне по веднъж. Но ако не му харесва (или не е толкова добър в него) още от първия път, вероятно няма да иска да го направи отново.

3. Обича до припадък
Много бързо и ентусиазирано се влюбва и обича с дълбока страст. Обича любовта. Когато Овенът е влюбен в някого, обектът му на обич ще го знае и ще го усеща с дълбините на душата си.

4. Животът го вълнува
Овните се екзалтират от всичко: пътувания, литература, театър, интересни хора, света, от човека до тях.
Искат да скочат с пълна сила във всичко, което ги възторгва. Те са хора, които гледат на едро на живота. Не се занимават с дреболии, защото вярват, че няма да имат време да изживеят всичко, което си струва да бъде опитано.

5. Лоялен е до гроб
Бъдете готови да се изправите срещу гнева на Овена, ако някога влезете накриво в пространството на тези, които обичат, или на неговото собствено.
Може да е злопаметен с ГОДИНИ. Той не си пада по физическата разправа, но може да ви убие с думи. Хората от този знак изповядват веруюто, че враговете на приятелите им са и техни.

6. Гледа мащабно на живота
Дребните детайли не го интересуват. Той мисли нашироко за проекти, идеи и цели и какво ще е необходимо, за да свърши работата.
Незначителните елементи в нещата, до които се докоснат, са малко интересни за хората от тази зодия. Те ще се погрижат и за тях, ако трябва, но с гигантска неохота.

7. Настоятелен е
Това е просто елегантен начин да се каже, че почти винаги Овенът иска да става на неговото. Изключение може да направи в отношенията си с родители и началници. Представителите на тази зодия смятат, че „сдържаността“ е обществена норма, която трябва да се спазва, когато се общува с по-висшестоящи или по-възрастни индивиди. Въпреки това понякога на Овена му се да има някой, който да го спаси, когато стане твърде вежлив.

8. Работяга е
Наемете Овен, възложете му нещо, към което изпитва страст, и той ще работи по-усърдно за вас, отколкото всеки друг в офиса. Това важи само и единствено, ако наистина сте успели да налучкате задачата, която ще стимулира неговата енергия.

Отрицателните страни на това да обичаш Овен

9. Егоцентрик е
Овенът се нуждае от хора, които галят егото им, когато имат нужда, но също това понякога ги държи смирени. Забавлявайте се с този балансиращ акт.

10. Отегчава се лесно
Ако не го ангажирате с нещо интересно или не сте в крак с неговите интереси, не правите страхотен секс и не сте интересен за него събеседник, съвсем скоро Овенът ще ви подпише пътния лист към изхода на връзката.

11. Агресивен е
Овенът обича да получава това, което иска, когато го иска и както го иска. Най-добре не се състезавайте с него, защото вероятно ще загубите. Така че направете път, за да не се опитате на гърба си неговата агресия.

12. Нетърпелив е

Няма никакво търпение. Буквално. Иска всичко да е направено вчера и всеки около тях да цепи секундата или да се появява по-рано на уречената среща.
За Овена е болезнено да стои в задръстване или на опашка в хранителните магазини.

13. Има нужда от своето пространство
Той е яростно независим, което означава, че трябва, трябва, ТРЯБВА партньорът му да има собствен живот. Ако Овенът се почувства като животно в клетка, ще избяга в момента, в който открехнете вратата.
Затова не бъдете лепки, ако искате връзката ви с Овен да просъществува.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X