Напишете дума/думи за търсене

Ласкателство, рев, просене, игнориране - как се манипулират различните зодии

Манипулация – самата дума звучи гадно, нали?
Въпреки че идеята да използвате измама, за да получите това, което искате, може да ви звучи примамливо, не ви харесва никак, ако сте на другия край на въжето.

Категорично не препоръчваме използването на астрологията за манипулиране на човек, защото това води до неприятности и ненужна драма. Но е добре да сте наясно с вратичките в личността си, които другите могат да използват, за да ви манипулират.
Познаването на тези зодиакални тайни може да осигури прозорливост, така че поне да разберете кога някой се опитва да ви манипулира.

Овен



Дайте му признанието, че идеите идват от него
Първият знак в астрологията винаги търси начини да бъде номер едно във всичко, което прави. Овните са родени лидери, решителни и амбициозни, което означава, че искат да изпреварят в играта и да мразят да играят втори. Ако искате да използвате част от съществената енергия на Овена, за да постигнете личните си цели, по-добре го убедете, че идеята първо е излязла от съзнанието му. Отдайте му признание, че му е хрумнала такава блестяща мисъл. Трябва да го накарате да повярва, че дърпа всички конци. Не може да накарате Овен да работи над нещо, което не смята за свое. Но ако може да г накарате да повярва, че идеята се е родила от него, той ще я реализира докрай.

Телец



Изкушавайте го чрез сетивата му
Телецът е по-настроен към земните си сетива, отколкото всички останали зодии. Удоволствията на сетивата са неговата слабост. Така че, ако научите изкуството да владеете петте му сетива, може успешно да го манипулирате и да получите това, което искате. Това ще изисква малко упорита работа от ваша страна. Трябва да разберете вкуса на Телеца и да създадете преживяване, което той няма как да не оцени. Ако го направите правилно, през повечето време той ще ви възнаграждава, като ви дава това, което искате. Телците също така обичат изящните подаръци, така че ако сте готови да похарчите малко пари, става още по-лесно да ги манипулирате.

Близнаци



Играйте с тяхната нерешителност
Близнаците са летливи, много им е трудно да изберат лента, в която да се движат. Дайте им много възможности за избор и те ще нахапят всичките си нокти от нервно напрежение. Трябва да се възползвате от тази слабост в характера им, тяхната нерешителност, за да манипулирате този знак.

Може да е малко сложно да ги накарате да изберат най-доброто за вас. Така че на първо място, трябва да ги объркате, като им дадете тонове опции, а след това трябва да представите най-добрия вариант (този, който ви носи полза) като най-неблагоприятен. Как работи това ли?

Когато омаловажавате избора, но го направите да звучи интригуващо и някак забранено, Близнаците попадат в капана. Той апелира към вродената жажда за приключения на Близнаци.

Рак


Бъдете емоционални и не се колебайте да оставите сълзите си да се стичат
Когато трябва да манипулирате този силно емоционален знак, трябва да го победите в собствената му игра. Трябва да сте първият, който заплаче.

Не може да принудите Рака да прави това, което искате, защото той е усвоил изкуството да се прави на жертва и веднага ще започне да става плачлив и капризен. Той ще ви накара да се чувствате виновни и ще трябва да го утешите. Така че, ако искате нещо, трябва да оставите сълзите си да се пуснат на свобода. Раците имат висока емоционална чувствителност и когато видят човек в беда, правят почти всичко, за да му помогнат.

Лъв


Обяснете му нещо ще бъде в негова полза
Лъвовете са обсебени от себе си и най-добрият начин да ги накарате да направят нещо, е да им обясните каква е печалбата за тях. Те обичат светлината на прожекторите и вниманието. Използвайте любовта им към възхищение във ваша полза. Обсипете го с много комплименти и погалете егото му. Разбира се, те не ламтят само за похвали и възхита,

Лъвовете са добросърдечни и искат да помогнат на другите. Като се има предвид това, ако вашето предложение не им е от полза, те ще го отхвърлят. Затова трябва да им дадете множество причини, поради които е чудесно, ако продължат с вашето предложение.

Дева


Правете се на тъпи и хвалете техния интелект
Умните и аналитично настроени Деви са трудни за манипулиране, защото могат да разгадаят вашите схеми. Не може да ги подлъжете да направят нещо, което вероятно не би трябвало да правят. Единственият начин това да се получи, е да признаете, че сте твърде глупави, за да го направите и се нуждаете от помощта на умен човек като тях. Девите са скромни хора, но те са наясно със своите умения, които включват упорита работа, практичност, внимание към детайлите и методичност.

Така че, когато става въпрос за техния интелект, те търсят известно признание и може да попаднат в капана.

Везни


Правете им комплименти и ги накарайте да се чувстват красиви

Везните не обичат конфронтациите, така че да ги питате директно да бъдат част от вашия план не е най-добрата идея. Те награждават хармонията и са общителни, така че партньорствата работят за тях. Но за да ги накарате да ви вървят по свирката, всичко, което трябва да направите, е да им направите комплимент, който да ги накара да се чувстват красиви. Един хубав комплимент може да им направи деня. Те изпитват нужда да бъдат мили с вас и точно тогава трябва да използвате вашите манипулативни сили.

Скорпион


Изнудването е единственото нещо, което работи при главния манипулатор на зодиака
Скорпионите са овладели изкуството на манипулация. Те са недоверчиви, потайни и високо квалифицирани да откриват слабостите на своя враг и да се възползват от това. Така че шансовете са да ви разгадаят, когато се опитате да ги манипулирате, и ако не сте внимателни, те ще ви свалят на земята.

Единственото нещо, което работи в случая на Скорпион, е изнудването. Може би ще го заплашите, че ще разкриете тайните му, ако не ви слуша. Въпреки че се подгответе за тъмни времена напред, защото Скорпионът ще ви накара да платите скъпо след време за това, че сте му извили ръцете.

Стрелец


Игнорирайте го и го накарайте да почувства, че пропуска нещо
Страхът от това да не пропусне нещо удря Стрелеца по-силно от повечето зодии. Всичко, което той иска, е да изпита добрите и вълнуващи неща в живота. Стрелците мразят да бъдат оставени настрана от интересно преживяване. Всичко, което иска, е усещането, че принадлежи към готините хора.

Така че, ако имате нужда от Стрелец, който да каже „да“ на каквато и да било ваша хрумка, игнорирайте го временно.
Хората от този знак са любопитни и пълни с енергия, но и непостоянни. Играейки си на топло и студено с тях, ще ги накара да правят точно това, което искате.

Козирог


Коленичете и просете
Козирогът е знак, който обича да държи цялата власт и да контролира. Той е много снизходителен и вярва, че знае всичко по-добре от останалите.
Това, от което искрено се интересува, е изкачването на социалната стълбица, така че той мисли за себе си преди всичко. Но от време на време обича да се чувства щедър към „по-малко щастливите“ хора, които го заобикалят.

Имайки предвид горните характеристики на личността на Козирог, не е изненадващо, че просенето апелира към покровителствения му характер. Да, няма да спечелите уважението му, но на кого му пука кога сте го накарали да прави това, което искате.

Водолей


Изкушете го, като го помолите да не прави нещо
Всичко, което трябва да направите, за да манипулирате Водолея, е да му кажете, че не трябва да прави нещо и да им дадете куп причини, обясняващи защо. Водолеите не могат да устоят на изкушението да правят това, което е забранено. Те презират задържането, ограниченията ги карат да се чувстват по-малко независими.
Следователно в момента, в който помолите Водолей да стои далеч от нещо, той ще продължи и ще го преследва.

Риби


Убедете ги, че това е благотворителен акт
Рибите са съпричастни и безкористни души. Те намират мир в това да помагат на другите, особено на тези, които имат по-малък късмет. Така че, ако искате да манипулирате този знак, който има много доверчив характер, трябва да се представите като „по-малко щастливия“ човек и да убедите Рибите, че това, което ги молите да направят, ще бъде от полза за много хора. След като повярват, че действат за по-доброто благо, те ще го направят за сметка на себе си, ако е необходимо.

Обидата като инструмент за манипулация от страна на родителя

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X