Напишете дума/думи за търсене

Защо сте все сами според зодията

Макар и са чувате за себе си, че сте красива и динамична личност, накрая винаги се оказвате сами. Вината е във вашите звезди - буквално. Хората около вас са влюбени в странностите от характера ви, но чепатостите и недостатъци ви често ги изключват, когато са във връзка с вас. В ситуации като тези астрологията е твърде полезна. Тя може да ви разкаже много за вашата личност и как тя влияе на вашите взаимоотношения.

Овен



Овните са свободолюбиви и доста властни. Агресивната ви природа само ви затруднява да бъдете с околните, въпреки енергията и огнената ви личност. Овенът може да бъде истински упорит и понякога ненужно прям, което наранява чувствата на другите. С вас е трудно да се справи човек, защото често влизате в конфронтации. Оказвате се сам, защото партньорът ви скоро разбира, че е отхапал повече, отколкото може да дъвче.

Телец



Вие сте внимателни, аналитични и с високо вдигнат гард. Искате да знаете точно каква е сделката и какво ви прави непреклонни и поставящи под съмнение всичко. Вие сте доста упорит човек и не знаете (или не искате да знаете) кога е време да се откажете от връзката. След като първоначалната ви външна дистанцираност отшуми , вашият партньор се сблъсква с вашата несигурност и прилепчивост в целия им блясък, което често ги кара да късат всякакви отношения с вас.

Близнаци



Нерешителни и с двойственост, присъща на вашия знак, вие непрекъснато се колебаете между изборите, поставяте под въпрос стойността си и когато сте във връзка, вашата нервна и тревожна версия изплува. Близнаци, двусмислената ви природа ви кара да отказвате да наричате партньора си друга половинка. Тази несигурна страна от вашия характер плаши вашия любим, а прелитането ви от едно решение на друго може да изнерви партньора ви и да го накара да се откъсне от вас въпреки вашата харизма.

Рак



Раците са изключително чувствителни към всичко. Склонни сте да бъдете много подозрителни и ревниви поради песимистичния си характер. Вашите заяждащи се несигурности и комплекс за малоценност може да са трудни за преглъщане. Постоянната ви нужда от уверение от партньора за любовта му към вас и нуждата ви непрекъснато да успокоявате чувството си за безполезност ви правят непоносими понякога. Това кара повечето хора да се притесняват да имат връзка с вас и често се оказвате сами и самотни.

Лъв



Егоистичното ви Аз често не може да види миналото си Аз. Не може да се справите, ако не сте в центъра на вниманието и това понякога ви заслепява за характеристиките на партньора. Докато Лъвът е един от най-обичаните знаци заради странностите в характера му, това може да се окаже огромно Не за хората в дългосрочни отношения с тях. Вашата мания за себе си и неспособността да разберете грешките си често отблъскват ухажорите и любимите ви.

Дева



Перфекционистите на всички зодии, Девите винаги са притеснени и прекалено критични към неща, които не отговарят на тяхната визия и стандарт за съвършенство. Външната валидация и мнения имат голямо значение за вас и вашите свръхвисоки стандарти често карат партньорите ви да се чувстват несигурни в себе си. Те се усещат по-малки и недостатъчни, тъй като сте прекалено трудни за задоволяване. Манията ви да поправяте нещата и хората също често кара партньора ви да се чувства неудобно.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X