Напишете дума/думи за търсене

Най-суетните зодии

Известна доза гордост и самочувствие е от решаващо значение за воденето на пълноценен живот. Здравословната доза увереност е ключът към реализирането на целите, както в професионалния, така и в личния живот. Но какво се случва, когато чувството за собствена значимост достигне нездравословни нива?

Ставате суетен човек, а суетата може да бъде доста неприятна черта на личността. Зодията отразява всичките ви добри и отрицателни черти.
Разберете дали вашият зодиакален знак сред 6-те най-суетни зодии.

1. Водолей
Винаги е прав

Типичният модел на поведение на Водолея е да изложи мнението си с фактологичен и надменен тон, критикувайте каквото не харесва и дори обяснявайки правилния начин нещо да бъде направено.

Основните причини, поради които Водолеите са толкова успешни в живота, е, че имат силно чувство за значимост, много са уверени и се доверяват на своите инстинкти. Те са пълни с уникални идеи и дълбоки философски мнения. Но тук е проблемът - те са толкова отдадени на собствените си възгледи, че блокират всякакви противоречиви мнения от други хора. Това лесно може да се възприеме като въздухарско его.

Те не са суетни в смисъл, че се нуждаят от куп похвали и похвали, а вярват, че винаги са прави. Всъщност те са такива сноби, че дори няма да водят дебат, за да обяснят своята гледна точка и да убедят събеседника.
Това ги прави доста трудни за комуникация.

2. Близнаци
Звездата на историята

Спомняте ли си онези добри тийнейджърски години, когато някоя балада, носеща се от радиото в колата в дъждовен ден, ви пренасяше в Холивуд, където бяхте звезда в някой романтичен кинохит? Е, това е ежедневието на Близнаците. Те обичат да има драма и блясък и са театрално преиграващи по природа.
Близнаците обичат да живеят живот, сякаш е велик филм и те са звездата в него. Те могат да превърнат скучното чакане на касата на хранителния магазин в драматичен епизод. Ако имате домашно караоке, очаквайте Близнаците да се залепят за него, когато у вас има парти.

Те се лашкат твърде много в ежедневните върхове и спадове и най-досадното е, че очакват приятелите им да се впишат безпроблемно в начина им на живот. Да бъдеш най-добър приятел на човек от зодия Близнаци, означава търпеливо да слушаш едноминутна среща с тяхната влюбеност, превърнала се в едночасова драматична история.
Понякога Близнаците са толкова увлечени от собствената си драма, че пренебрегват емоциите и нуждите на хората около тях.

3. Лъв
В центъра на вниманието

Първо хубави неща - Лъвовете са едни от най-смелите и лоялни хора в зодиака, така че имат силно чувство за ценности и морал. Но тук е и проблемът - те чувстват, че са родени за крале и кралици и следователно чувстват, че имат правото да обсебят всякакво внимание и признание. Те мразят, когато не могат да бъдат в центъра на събитията и ще направят всичко необходимо, за да се озоват там, дори ако дълбоко в себе си знаят, че трябва да направят компромиси с техните ценности.
Те обичат да ги обсипват с гигантски дози комплименти за техните умения и постижения.

4. Скорпион
Ненаситен за власт

Страстта е възхитително качество и Скорпионите са известни като изключително страстни същества. Но когато те се запалят по властта, изобщо не е ласкателно за околните. Скорпионът иска да бъде звездата на разговора и мрази да следва другите.
Скорпионите обичат да бъдат на доминиращи, да имат лидерски позиции, искат да държат цялата власт и да имат последната дума. Мисълта някой друг да стане по-могъщ от тях ги кара да се чувстват застрашени.
Те се опитват да популяризират своите собствени идеи, които според тях са най-ярките и важни в компанията.
Тази себичност всъщност е броня за маскиране на вътрешните им уязвимости. Тяхното всепоглъщащо поведение е оръжие за защита срещу хора, на които все още не вярват.

5. Козирог
Знае кое е най-правилното

Козирозите не са традиционно суетни, тъй като не искат да бъдат в центъра на вниманието или да бъдат хвалени през цялото време. Но те имат някои особености, които ги правят доста суетни.
Козирозите са убедени, че имат най-добрите познания по отношение на всичко. Тяхното превъзходно отношение и важничене, базирано на знания, са големи дразнения за околните.
Представете си, че винаги ще бъдете поправяни и съдени, когато изборът ви не е одобрен от вашия приятел Козирог. Когато сте готови да си поръчате още една напитка на вечеря, хората от тази зодия ще ви напомнят, че имате важна среща на другата сутрин и ще ви посъветват да спрете да пиете. Вашият избор на облекло също ще бъде коментиран.

Въпреки че Козирозите имат в сърцето си най-добрите намерения, постоянното им вмешателство в работите на другите ги кара да се чувстват несигурни при вземането на собствени решения. И странното е, че Козирозите дори не осъзнават, че може да се възприемат като сурови съдници.

6. Везни
Обсебени от външния вид

Балансираните, вежливи и лесни за сработване Везни са много фини, когато става въпрос да изискват вашето внимание, макар и дълбоко в себе си те да се нуждаят от него през цялото време.
Везните са обсебени от външния си вид. Тъй като Венера е управляващата планета на този знак, не е изненада, че те изпитват естествено влечение към визуалната красота.
Селфи камерата е най-добрият им приятел и идеята им за „забавление“ е споделяне на стотици свои снимки в социалните мрежи. Те може да ви накарат да повярвате, че най-малко ги притеснява това, което мислите, истината е, че много им пука за вашето мнение. Везните силно жадуват одобрението на други хора.

Освен това те са изключително привлечени към привлекателно изглеждащи хора и външният вид често се превръща в определящ фактор за създаване на нови взаимоотношения за тях.

Кои са най-неподходящите зодиакални двойки

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X