Напишете дума/думи за търсене

Как различните зодии ни държат на къса любовна каишка

Влюбвате се безпаметно и след време започвате да си представяте съвместния си живот с партньора. Дали е толкова лесно?

Представете си, че човекът, когото обичате, просто създава илюзия за отдаденост към вас и за сериозност на връзката.

Има хора, които се преструват, че са ангажирани в дадени отношения, но истината е, че си играят доста добре с усещанията на отсрещния.

Как представителите на различните зодии държат любимите си на къса каишка в една връзка?

Овен

За да се привържете към тях, Овните често използват чувството си за хумор, благодарение на което се опитват да прикрият коварната си страна, присмивайки се на вашето желание за сериозна връзка и прикривайки собствения си страх от нараняване.

Телец

Здраво стъпилият на Земята Телец се опитва да бъде добър партньор, създавайки близост. Той се сближава не само с вас, но и с вашите приятели, а вероятно и с членове на вашето семейство.

Той се преструва, че цени взаимоотношенията и здравословните емоции, използвайки подходящи думи. Но те са само за шоу. Вътрешно той постоянно търси нови любовни възможности.

Близнаци

Близнаците обичат да си играят с кухи обещания. Те, разбира се, не ги изпълняват, но са достатъчно умели, за да убедят околните да им вярват и да им имат доверие.

Освен това рядко оставате насаме с тях. Винаги имате някаква компания. Близнаците винаги се заобикалят с повече народ, за да разсеят щенията ви за по-задълбочена връзка.

Рак

Представителите на тази зодия са емоционален център на внимание, които се възползват от околните чрез чувствата и психичните си състояния. Ще ви покажат колко наранени са вътрешно. Ще ви зариват с текстови съобщения, когато са пияни, предаващи колко болезнени са дните им. Те ще хленчат за страданията си, за да ви обяснявайки ви какъв ужасен ден са имали. Но не се връзвайте на това.

Това е просто опит за спечелване на симпатия. Илюзията, която създават Раците, е доста убедителна. Неусетно започвате да развивате чувства към тях, но в крайна сметка, всичко е част от плана им да ви направят зависими.

Лъв

Лъвовете са склонни да впечатляват с аура на благородство и уважение. Те ще ви се представят като полезни за добруването ви и като щедри хора. Винаги, когато имате нужда от тях, хората от тази зодия ще са там, за да ви помогнат. Ще ви покажат колко сте ценни за тях.

Маската на благородството, която носят успешно, крие истинското им лице под нея. Това е един от онези зодиакални знаци, които са толкова умели в заблудата, че е трудно измамата им да бъде хваната.

Дева

Девите играят опасни ментални игри. Използват метода на доброто и лошото ченге за емоционално маневриране. Постоянно сте в чудене дали човекът, с когото сте, наистина ви обича и сте тотално объркани за истинската същност на любимия ви.

С партньор Дева понякога ще се чувствате така, сякаш трябва да подредите пъзел. Той ще ви тласне на ръба на вашата толерантност и когато решите да си тръгнете от него, той изведнъж отново ще започне да ви засипва с грижа. Това от тук нататък трептенията е това, на което те са склонни да се радват най-много, без да пренебрегват емоционалния стрес, с който се сблъсква партньорът.

Везни

Докато добрите Везни търсят баланс в положителните страни на живота, опортюнистите от тази зодия са склонни да се стремят да балансират своите схеми. Везните са майстори-мошеници и умеят да поддържат изненадващо емоционално равновесие. Ще ви представят на членовете на семейството, приятелите и роднините си сякаш наистина сте техният най-важен приоритет.

Това ще ви замаже достатъчно добре очите, че в резултат на това няма да може да видите истинските им намерения.

Скорпион

Скорпионите са склонни да са най-загадъчните сред зодиите. Те ще го играят хрисими и миролюбиви и няма да покажат почти никаква следа от естественото си Аз. Те са майстори в скриването на истината. Могат да накарат хората да попаднат в техния капан без проблем. Въпреки че не хора, които лесно се ангажират с дадена връзка, те ще направят всичко възможно да накарат другите да се посветят на тях.

Те са толкова страстни, че след като някой вкуси от чашата на любовта им, с радост би посветил целия си живот в служба на Скорпиона. Те използват своята очарователна и загадъчна природа, за да примамят другите в илюзорната им представа за всеотдайност.

Стрелец

Хората от тази зодия страдат от фобия за обвързване, но са много умели във флирта. Те са пълни с фалшиви обещания за щастливо и сигурно бъдеще. Партньорите им често не успяват да видят фарса в тях, защото те са много убедителни в приказките за любов, които околните взимат погрешно за решителност.

Това, което техните любими смятат за трудолюбив, решителен човек, лелеещ за съвместното си бъдеще, всъщност се оказва егоцентричен и амбициозен човек, който работи за своя собствена изгода.

Козирог

Козирогът е много трудолюбив, решителен и амбициозен. За него работата е над всичко останало. Той умишлено избира начин на живот и партньор, който би го подкрепил в начинанията му. Понякога, за да постигне този успех, той използва партньора си като ресурс.

Партньорът, от друга страна, продължава да вярва в Козирога заради обичта, с която представителите на този зодиакален знак хранят любимите си само за да са сигурни, че продължават да осигуряват подкрепата и любовта, която им е необходима, за да продължат напред в живота.

Водолей

На Водолея му липсва емоционална откритост, която го кара да изглежда в очите на другите като недостъпен. Той се съпротивлява на идеята за емоционална болка, която може да изпита, показвайки по този начин абсолютното си презрение към идеята за ангажирана връзка. Водолеите, които са капризни по характер, биха се отдали на свалка за една нощ, отколкото да са в сериозна и отдадена връзка всеки ден.

Така че самата необходимост от създаване на илюзия за фалшива романтична преданост е невалидна за тях. Те просто не искат да се включват във всичко това.

Риби

Те са най-бавната зодия, която се ангажира романтично. Рибите са изключително чувствителни, съпричастни и съобразяващи се с чувствата на други хора. Бидейки оптимисти, те обичат да живеят във фентъзи света повече, отколкото да бъдат смазани от реалността.

Тази тяхна характеристика ги подтиква да дават лъжливи обещания за бъдещи перспективи, които те често използват като инструмент за създаване на фалшиво чувство за сигурност у партньора си, докато самите те остават безгрижни и нехайни към сериозността на отношенията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X