Напишете дума/думи за търсене

Как различните зодии ни държат на къса любовна каишка

Влюбвате се безпаметно и след време започвате да си представяте съвместния си живот с партньора. Дали е толкова лесно?

Представете си, че човекът, когото обичате, просто създава илюзия за отдаденост към вас и за сериозност на връзката.

Има хора, които се преструват, че са ангажирани в дадени отношения, но истината е, че си играят доста добре с усещанията на отсрещния.

Как представителите на различните зодии държат любимите си на къса каишка в една връзка?

Овен

За да се привържете към тях, Овните често използват чувството си за хумор, благодарение на което се опитват да прикрият коварната си страна, присмивайки се на вашето желание за сериозна връзка и прикривайки собствения си страх от нараняване.

Телец

Здраво стъпилият на Земята Телец се опитва да бъде добър партньор, създавайки близост. Той се сближава не само с вас, но и с вашите приятели, а вероятно и с членове на вашето семейство.

Той се преструва, че цени взаимоотношенията и здравословните емоции, използвайки подходящи думи. Но те са само за шоу. Вътрешно той постоянно търси нови любовни възможности.

Близнаци

Близнаците обичат да си играят с кухи обещания. Те, разбира се, не ги изпълняват, но са достатъчно умели, за да убедят околните да им вярват и да им имат доверие.

Освен това рядко оставате насаме с тях. Винаги имате някаква компания. Близнаците винаги се заобикалят с повече народ, за да разсеят щенията ви за по-задълбочена връзка.

Рак

Представителите на тази зодия са емоционален център на внимание, които се възползват от околните чрез чувствата и психичните си състояния. Ще ви покажат колко наранени са вътрешно. Ще ви зариват с текстови съобщения, когато са пияни, предаващи колко болезнени са дните им. Те ще хленчат за страданията си, за да ви обяснявайки ви какъв ужасен ден са имали. Но не се връзвайте на това.

Това е просто опит за спечелване на симпатия. Илюзията, която създават Раците, е доста убедителна. Неусетно започвате да развивате чувства към тях, но в крайна сметка, всичко е част от плана им да ви направят зависими.

Лъв

Лъвовете са склонни да впечатляват с аура на благородство и уважение. Те ще ви се представят като полезни за добруването ви и като щедри хора. Винаги, когато имате нужда от тях, хората от тази зодия ще са там, за да ви помогнат. Ще ви покажат колко сте ценни за тях.

Маската на благородството, която носят успешно, крие истинското им лице под нея. Това е един от онези зодиакални знаци, които са толкова умели в заблудата, че е трудно измамата им да бъде хваната.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X