Напишете дума/думи за търсене

Как различните зодии ни държат на къса любовна каишка

Дева

Девите играят опасни ментални игри. Използват метода на доброто и лошото ченге за емоционално маневриране. Постоянно сте в чудене дали човекът, с когото сте, наистина ви обича и сте тотално объркани за истинската същност на любимия ви.

С партньор Дева понякога ще се чувствате така, сякаш трябва да подредите пъзел. Той ще ви тласне на ръба на вашата толерантност и когато решите да си тръгнете от него, той изведнъж отново ще започне да ви засипва с грижа. Това от тук нататък трептенията е това, на което те са склонни да се радват най-много, без да пренебрегват емоционалния стрес, с който се сблъсква партньорът.

Везни

Докато добрите Везни търсят баланс в положителните страни на живота, опортюнистите от тази зодия са склонни да се стремят да балансират своите схеми. Везните са майстори-мошеници и умеят да поддържат изненадващо емоционално равновесие. Ще ви представят на членовете на семейството, приятелите и роднините си сякаш наистина сте техният най-важен приоритет.

Това ще ви замаже достатъчно добре очите, че в резултат на това няма да може да видите истинските им намерения.

Скорпион

Скорпионите са склонни да са най-загадъчните сред зодиите. Те ще го играят хрисими и миролюбиви и няма да покажат почти никаква следа от естественото си Аз. Те са майстори в скриването на истината. Могат да накарат хората да попаднат в техния капан без проблем. Въпреки че не хора, които лесно се ангажират с дадена връзка, те ще направят всичко възможно да накарат другите да се посветят на тях.

Те са толкова страстни, че след като някой вкуси от чашата на любовта им, с радост би посветил целия си живот в служба на Скорпиона. Те използват своята очарователна и загадъчна природа, за да примамят другите в илюзорната им представа за всеотдайност.

Стрелец

Хората от тази зодия страдат от фобия за обвързване, но са много умели във флирта. Те са пълни с фалшиви обещания за щастливо и сигурно бъдеще. Партньорите им често не успяват да видят фарса в тях, защото те са много убедителни в приказките за любов, които околните взимат погрешно за решителност.

Това, което техните любими смятат за трудолюбив, решителен човек, лелеещ за съвместното си бъдеще, всъщност се оказва егоцентричен и амбициозен човек, който работи за своя собствена изгода.

Козирог

Козирогът е много трудолюбив, решителен и амбициозен. За него работата е над всичко останало. Той умишлено избира начин на живот и партньор, който би го подкрепил в начинанията му. Понякога, за да постигне този успех, той използва партньора си като ресурс.

Партньорът, от друга страна, продължава да вярва в Козирога заради обичта, с която представителите на този зодиакален знак хранят любимите си само за да са сигурни, че продължават да осигуряват подкрепата и любовта, която им е необходима, за да продължат напред в живота.

Водолей

На Водолея му липсва емоционална откритост, която го кара да изглежда в очите на другите като недостъпен. Той се съпротивлява на идеята за емоционална болка, която може да изпита, показвайки по този начин абсолютното си презрение към идеята за ангажирана връзка. Водолеите, които са капризни по характер, биха се отдали на свалка за една нощ, отколкото да са в сериозна и отдадена връзка всеки ден.

Така че самата необходимост от създаване на илюзия за фалшива романтична преданост е невалидна за тях. Те просто не искат да се включват във всичко това.

Риби

Те са най-бавната зодия, която се ангажира романтично. Рибите са изключително чувствителни, съпричастни и съобразяващи се с чувствата на други хора. Бидейки оптимисти, те обичат да живеят във фентъзи света повече, отколкото да бъдат смазани от реалността.

Тази тяхна характеристика ги подтиква да дават лъжливи обещания за бъдещи перспективи, които те често използват като инструмент за създаване на фалшиво чувство за сигурност у партньора си, докато самите те остават безгрижни и нехайни към сериозността на отношенията.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X