Напишете дума/думи за търсене

Защо сте все сами според зодията

Везни



Известно е, че Везните са най-нерешителният знак. Търсите необикновени неща, но рядко се виждате като изключителни и това ви карада ходите на пръсти. Винаги сте твърде заети да се самосъжалявате, което пречи да обичате напълно и открито партньора си. Нагласата ви да търсите скрити мотиви и да поставяте под съмнение намеренията на хората, може да бъде разочароваща и унизителна и ви прави по-малко желани за връзка. Докато се опитвате да предпазите света си от нараняване, вие се оказвате най-големият си враг по отношение на любовта.

Скорпион



Вие сте пазителят на тайни, поставящият под съмнение всичко. Чувствате се уязвими и емоционално несигурни заради емоциите към партньора си и се държите дистанцирано, за да избегнете това чувство. Не се доверявате лесно и това понякога прави невъзможно да се доближи човек до вас. Прекалената потайност на характера е най-големият недостатък и силата на Скорпиона. Но постоянното ви сдържане създава непреодолима стена между вас и партньора ви и го кара да се отдалечава.

Стрелец



Пътешественикът на зодиака, вие винаги сте в движение, не може да се установите на едно място твърде дълго, без да ви омръзне. Тази преходност, макар и да е вашата най-определяща черта, може да затрудни партньорите да разчитат на вас. Безстрашната ви свободна природа ще ви кара да ги напускате по време на нужда. Отказан от някакъв вид стабилност, необходима за връзката, вашият партньор вероятно ще се отдалечи, отколкото да се справи с тази несигурност. И в крайна сметка оставате сами.

Козирог



Знакът работохолик, работата ви означава всичко за вас и получава най-висок приоритет в живота ви. Вие сте най-практичните и притежавате песимистичен поглед върху връзките. Това кара партньора ви да се чувства пренебрегнат и негодуващ. Отказът ви някога да му дадете увереност, че ще го изберете вместо работата си, ако възникне необходимост, го кара да се отдалечава от вас.

Водолей



Вашият резервиран характер и без емоции екстериор ви затрудняват много да достигнете до хората и обратно. Водолеите са самотници, те наистина харесват личното си пространство и процъфтяват на собствените си територии. Чувствате се ограничени, когато сте в сериозна връзка. Вашата независима личност е предизвикателство за партньора ви да ви опознае на по-дълбоко ниво.

Риби



Най-големият ви недостатък е желанието ви да изтласкате всяка частица емоция, което е голяма такса за плащане от човека до вас. Карате партньора си да се чувства недостоен и недостатъчен и, в крайна сметка, го карате да си тръгне. Риби, вашата мечтателност ви пречи да видите реалността на връзката си. Отдавате много на въображението си и реагирате разрушително, след като разберете, че фантазирането ви наистина не съвпада с правдоподобността на живота.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X