Напишете дума/думи за търсене

Телецът се глези, Скорпионът търси отмъщение - как различните зодии преживяват раздялата

Разделите са трудни и освен ако не сте направени от камък, знаете колко съкрушено може да бъде сърцето. Всеки човек на тази планета е преминал през това поне веднъж в живота си, но начинът на всеки за преодоляване на сърдечната мъка е различен.

Астролозите твърдят, че и звездите може да помогнат или да възпрепятстват почина, по който се възстановяваме от любовна печал.

Как се справяме с разбитото сърце и какво правите, за да преодолеем раздялата?

Овен

Вие не сте човек, който потъва в скръб. Всъщност отивате и намирате нови неща, които да правите. Това може да е ново хоби или някаква нова дейност. Просто искате да дадете нов старт на живота си.
Това е така, защото отдаването на нещо ново ви кара да се чувствате обнадеждени и позитивни. Вие просто искате да забравите провала на връзката, като се захващате с непознати неща, пускайки се по течението на живота.

Телец


Вие сте сред хората, които се радват на провалената връзка. Да, това изглежда малко странно, но след провал в една връзка, ще излезете навън да ви види светът и ще се поглезите.
Купувате нови неща, посещавате нови места и ядете неща, които обичате, обръщате си пълно внимание. Може би това може да повлияе много на банковата ви сметка, но вие просто се радвате да се поглезите добре.

Близнаци


Всъщност сте много практичен. Искате да се върнете на пазара и да се представите на непознати за вас личности. Не искате да губите много време в любовен траур. Искате да продължите напред и да бъдете щастливи.

Рак


Отделяте това време, за да помислите за себе си. Всъщност искате да изкрещите и да си позволите да бъдете тъжни. Всъщност е добре да оставите цялата болка и тъга навън.
Искате просто да се съсредоточите върху себе си и да прекарате известно време в лечението си.

Лъв


Вие сте горд човек и ще направите всичко необходимо, за да се почувствате отново така. Тъй като връзката е приключила, няма с какво да се гордеете много.
Затова вие преодолявате любовната си мъка, като работите и се стремите по-усилено за постигането на нещо, с което може да се гордеете. Всичко, от което се нуждаете, е стимул за егото или валидирането на вашето величие от външния свят.

Дева


Хората около вас ще си помислят, че сте робот; ето така ще ви засегне раздялата. Ще бъдете практични и ще искате да продължите напред.

Това няма нищо общо с егото ви, но е свързано с факта, че рационализирате раздялата в ума си и работите по това основание и в живота си. Така че не е голяма работа за вас.

Везни


Вие ще искате да възстановите баланса в живота си. Това означава, че тази връзка е била нещо като балансиращ фактор в него. Раздялата предизвика някакъв дисбаланс. Той е нещо, с което не може да се справите повече.
Според вас най-добрият начин да го направите е да работите усилено върху нещо друго. Така че основно ще се пренасочите към някаква друга дейност и ще се опитате да се справите по-добре в нея.

Скорпион


Е, вие сте по-разрушителен вид. Всъщност е много опасно да се къса с вас. Това е така, защото вие сте този, който изпитва негативни чувства и който подклажда обидата си към другите хора.
Вашата природа ви прави отмъстителен и искате да отмъстите на човека, който ви е наранил. Тази природа ви прави злодей в живота на бившия ви партньор. Това също означава, че никога не може да приключите нещата с положителна щастлива нотка. Това изобщо не е вашият маниер.

Стрелец


Всъщност виждате раздялата като възможност да направите нещо различно от ежедневните си дейности. Мислите, че връзката е въвела скучна рутина в живота ви и ще искате да нарушите това с пускането на нещо ново в битието си.
Това означава, че ще искате да отидете на пътешествие или да опитате неща, които никога досега не сте правили. Доста сангвиничен метод.

Козирог


Вие сте много близо до това, което Девата чувства. Това означава, че сте изключително практични след раздяла. Справяте се с нея, сякаш е просто поредното незначително нещо, което се е случило в живота ви.
Искате да преминете покрай нея възможно най-бързо. Всичко, което искате, е да възстановите нормалността в ежедневието си и искате да живеете живота си, независимо какво се случва. Този подход е добър, защото така животът продължава; нещата се променят и хората си тръгват, но винаги ви чака ново щастие на хоризонта..

Водолей


Криете чувствата си. Не искате никой да знае, че сте тъжни или счупени, но всъщност сте. Слагате смело лице и живеете всеки ден, сякаш нищо не се е случило.
Само няколко души около вас някога ще разберат, че сте тъжни, но повечето хора ще ви погледнат и ще помислят колко сте практични и умни. Но всъщност вие сте заровили емоциите си някъде в сърцето си.

Риби


Отнема ви много време, за да излезете от една връзка. Ще плачете и ще създадете голяма суматоха покрай разбитото си сърце. Освен това ще ви е необходима цяла група от хора за подкрепа, която трябва да бъде с вас по всяко време, за да ви помогне да се измъкнете от тъгата. Това ще отнеме време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X