Напишете дума/думи за търсене

Тигър, Дракон или Маймуна - коя зодия е сродната ви душа според китайския зодиак?

Любовната съвместимост в китайската астрология е много подобна на западната астрология, където идеалното съвпадение с партньора е получено чрез съвпадение на различни зодиакални характеристики. Но има разлика в символите, използвани за представяне на дванадесетте зодии. Китайските зодии са представени от различни животни вместо съзвездия от звезди, какъвто е случаят в западната астрология.
Според китайската астрология годината на раждане се използва за определяне на вашия китайски зодиакален знак.
Китайската зодиакална любовна съвместимост е ръководство, което ви помага да разберете по-добре себе си, партньора и връзката си.

Диаграма за определяне на вашия китайски зодиакален знак

Потърсете годината, в която сте родени, а посоченото пред нея животно е вашата зодия.


Година на плъха




Най-добро любовно съвпадение: Прасе, Вол, Плъх

Ако сте родени в годината на Плъха, вие въплъщавате чертите и уменията на това животно, което означава, че сте бърз, умен, съобразителен и може да се възползвате от възможностите, които ви се дават. Имате дългосрочни връзки, но вие сте амбициозен човек, така че не оставяте нищо да застане на пътя на вашите цели.

За вас идеалният партньор би бил Плъх, Вол или Прасе, които са толкова упорити като вас. Нещата ще се получат добре, ако имате връзка с хора, родени в годината на Дракона, Маймуната и Тигъра. Но ако започнете връзка с индивиди, родени в годината на Козата, Петела или Змията, бъдете готови да се изправите пред предизвикателства.

Година на Вола



Най-добро любовно съвпадение: Змия, Маймуна, Прасе

Хората, родени в годината на Вола, се радват на уединение и са малко усамотени. Те правят нещата бавно и стабилно. Радват се на ангажименти и рутина и ще изчакат, докато ги намерят във връзка.
Змията, Маймуната и Плъхът запалват огъня ви.

С Вол, Заек или Петел ще има предизвикателства, но все пак отношенията може и да се получат. С Прасето, Дракона и Кучето в началото ще изглежда невъзможно. Най-добре да избягвате Коня и Тигъра за дългосрочно общуване, защото скоростта им на живот е много различна от вашия бавен и стабилен подход.

Година на Тигъра



Най-добро съвпадение: Кон, Прасе, Куче

Хората, родени в годината на Тигъра, са смели, агресивни, уверени, но много грижовни и защитаващи близките си. След като намерите идеалното си любовно съвпадение, ще искате да останете с този човек за цял живот.
Правите страхотна двойка с хора, родени в годината на Коня, Кучето и Прасето.

Във връзката ви с Плъха, Змията и Дракона ще има няколко трудни предизвикателства. Вашето уравнение с Тигър може да бъде сложно, динамиката на мощността трябва да бъде добре балансирана. Ако сте готови да положите усилия и да се редувате да бъдете глава на семейството, ще се радвате на спокоен семеен живот с друг Тигър.

Година на Заека



Най-добро любовно съвпадение - Коза, Дракон, Прасе

Вие сте сладки, нежни, пухкави, симпатични и е невъзможно да не бъдете харесани. Изглеждате срамежливи, но ако партньорът ви принадлежи към годината на Прасето, Козата или Дракона, навсякъде ще има искри около вас.
Съвместимостта става предизвикателна, когато става въпрос за по-хитри знаци като Петел и Маймуна. Връзката с колега Заек е средна хубост. Тигрите е най-добре да се избягват, защото винаги ще се чувствате нападнати и ще ходите на пръсти около партньора си. С Плъховете ще бъде много конкурентно - отношенията между двамата ще се получат само ако се съгласите да се оставяте взаимно да печелите.

Година на Дракона



Най-добро любовно съвпадение: Змия, Заек, Маймуна

Точно като величествения Дракон, вие имате впечатляващо присъствие. Вие сте страстни, пълни с енергия и безстрашни. Търсите енергия и страст и в романтичните си дела.
Знаците Маймуна, Заек и Змия запалват огъня ви и вие сте най-добре съвместими с тях. Състезателни знаци като Коне, Тигри и дори Дракони ще потушат романтичните ви искри, защото те ще ви накарат да се чувствате така, сякаш трябва да се състезавате с тях през цялото време. С Плъхове и Петли, въпреки че е предизвикателство любовта, може да се получи.

Година на Змията



Най-добро любовно съвпадение: Вол, Петел, Дракон

Родените под знака на Змията са силно неразбрани души. Смята се, че са хитри, но са много повече от това. Змиите са интуитивни и са символ на мъдростта. Змийската им страна се показва само когато ситуацията го изисква. Обикновено този знак е непринуден и спокоен, което го прави идеално любовно съвпадение за Дракона, Вола и Петела, които са подобни на Змията в личен план.

Зайци и Змии също правят невероятни взаимоотношения, но това изисква работа и от двете страни. Връзките със знаците Прасе, Кон и Куче понякога могат да станат доста разочароващи.

Година на Коня


Най-добро любовно съвпадение: Тигър, Куче, Коза

Попадайки сред любезните и добродушни китайски зодии, вие се разбирате добре с повечето хора. Обичате хубавите неща и имате добро чувство за хумор, но сте амбициозни и конкурентни в кариерата си. Споделяте страхотна съвместимост със знаците Коза, Тигър и Куче.

Драконът може да е твърде пищен за вас, но и двамата може да намерите път към себе си. Връзката ще стане доста предизвикателна със знаци, които водят живота с по-бавни темпове, като Вол, Плъх и Маймуна. Връзките с колегите ви Коне могат да доведат до битки за власт, тъй като винаги искате да бъдете в центъра на вниманието. Но ако сте готови да споделите вниманието, връзката ще бъде толкова добра, че околните ще ви завиждат.

Година на Козата


Най-добро любовно съвпадение: Заек, Кон, Дракон, Прасе
Тези, които са родени под знака на Козата, играят двойни роли - социална пеперуда и отшелник. По принцип харесвате партита, но предпочитате да се случват вкъщи, защото харесвате уюта на дома ви.

Китайските зодии, подобни на вашата личност - Кон, Дракон, Прасе и Заек, са най-съвместими с вас. Ако не искате предизвикателства по пътя, помислете два пъти, преди да влезете във връзка с хора, родени под знака на Змията, Вола, Маймуната и Плъха.

Във връзка с Петела, Тигъра и Кучето понякога ще бъдете толкова разочаровани, че ще се чудите защо изобщо сте го пробвали. Но ако други фактори за любовна съвместимост отметнат, вие ще бъдете най-щастливата коза в края на деня.

Година на Маймуната


Най-добро любовна съвпадение: Вол, Коза, Заек, Маймуна, Дракон

Хората със знака Маймуна се забавляват наистина в любовните дела. Те са остроумни, игриви, палави, общителни, а идеалният им партньор е някой, който също притежава тези качества. Вие сте много съвместими с Дракона и Вола. Връзката ви ще бъде много задоволителна със Заека, Козата и Маймуната.

С Кучето, Прасето, Петела и Змията ще трябва да работите усилено, за да получите любовта им. А знаците Тигър и Кон може да са твърде енергични за вашите скромни нужди. Ако обаче други параметри за съвместимост отпаднат, тогава ще се радвате на дълбоко удовлетворяваща връзка и с тези знаци. Без значение къде или с кого сте намерили любов, вие намирате начин да бъдете щастливи.

Година на Петела


Най-добро любовно съвпадение: Прасе, Змия, Вол, Дракон

Хората, родени в годината на Петела, са енергични и амбициозни, така че невинаги поставят любовта в приоритетна позиция. Оценявате свободата си и искате някого, който е независим, но имате нужда партньорът ви да бъде обвързан.

Прасето и Змията са най-съвместими с вас, защото ви разбират и оценяват. Връзката с Дракона и Вола е работеща, но и двамата трябва да положите еднакви усилия и да се срещнете по средата.


Вие сте социален човек и може да има несъответствие между вас и Тигъра, Коня и Заека, които имат различни предпочитания. Но както е в случая с истинската любов, вие ще намерите начин да я накарате да работи, ако наистина искате.
За да накарате нещата да работят с колега Петел, и двамата трябва да имате балансиран подход към връзката.

Година на кучето


Най-добро любовно съвпадение: Прасе, Вол, Тигър

Като най-добрият приятел на човека, вие сте ценени за вашата лоялност и искреност. Може да обичате безусловно и сте настроени защитнически към хората, които обичате. Поемате отговорност и харесвате да прекарвате време на открито.

Вашето идеално любовно съвпадение е с човек, който търси същите неща в живота, които най-вероятно ще намерите при Кон, Тигър и Прасе.

Нещата са чудесни по отношение на приятелството със Заека, Маймуната или друго Куче, но романтиката ще се чувства насила.
Съвместимостта с Вола и Дракона е сложна, но ако успеете да оцелеете в началните етапи, тогава любовта ви ще бъде божествена.
Обичането на Коза, Плъх и Змия безусловно означава много работа от ваша страна.

Година на Прасето


Най-добро любовно съвпадение: Плъх, Куче, Тигър, Заек, Коза, Прасе

Хората от този знак представляват поговорката „щастлив като прасе в калта“. Те са лесни за задоволяване и любовната им съвместимост с толкова много различни китайски зодии отразява това. Почти се разбирате с всички видове знаци. Козата, Заекът, Прасето, Тигърът, Петелът, Кучето и Плъхът са изключително съвместими с вас.

Връзките със Змията могат да се сблъскат с много проблеми, така че е най-добре да продължите напред. Конят, Маймуната и Волът също не са подходящи за живота ви. Но с когото и да влезете в контакт, вие го оставяте по-щастливи отпреди. От всички китайски зодии с техните многолики личности, Прасето е знакът, който прави живота на всички по-щастлив.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X