Напишете дума/думи за търсене

Как реагира всяка зодия при изневяра

ВЕЗНИ

Има едни много кротки Везни, които ще пострадат от такава новина, но скоро ще намерят сили в себе си да ви простят. Има и други Везни обаче, които толкова дълбоко ще се засегнат, че не са ви били достатъчни, че тях няма и смисъл да ги молите за прошка изобщо. Те просто няма да ви я дадат. И в двата случая се заредете с търпение, разбиране и започвайте и завършвайте всеки ден с "Извинявай". Хубавото е, че те не са отмъстителни и едва ли ще ви го върнат един ден нарочно.

СКОРПИОН

Те са толкова ревниви, че трудно ще преглътнат вашата изневяра. Ако обичате Скорпион, не само че не бива никога да му изневерявате, но не бива никога дори да флиртувате с друг човек. Те са интуитивни и все някак ще разберат. Това ще ги нарани и ще разбие на пух и прах доверието им във вас. На тях им е нужен лоялен партньор, на когото да вярват сляпо. Ако изневерите на Скорпион, най-добре го напуснете. Защото последствията от вашата изневяра няма да бъдат лесни нито за него, нито за вас.

СТРЕЛЕЦ

Те също като Лъвовете са доста широко скроени и е възможно да ви изслушат с разбиране. Това не означава обаче, че лесно ще ви простят. Трябва да ви обичат силно и да са сигурни, че никога повече не бихте повторили грешката си. Ако обаче не ви обичат толкова силно, ще предпочетат да се излекуват от болката, като ви наранят по абсолютно същия път. И тогава няма да бъдете никак щастливи, защото те ще ви го кажат по възможно най-болезнения начин.

КОЗИРОГ

Представителите на тази зодия ще ви изненадат с реакцията си - те ще бъдат толкова разбиращи ситуацията, че като нищо след няколко дена ще ви изпратят с бутилка вино да повторите опита. Те ще ви кажат, че в изневярата няма нищо ненормално, особено ако ви е подействало добре, но не се лъжете по външната им реакция. Това са най-добрите стратези в зодиака и всяко нещо, което правят, го правят в своя полза. Единственият начин да укротите техния забулен в "грижа за вас" бяс, е да отворите бутилката вино и да я изпиете заедно със своя Козирог. Свийте си перките и никога повече не отваряйте дума за греха си.

ВОДОЛЕЙ

Вашият Водолей ще ви прости, но това не означава, че трябва да му се качвате на главата. Когато следващия път ви се ляга под завивките на някой друг, по-добре потиснете желанието си и се върнете при постоянния си партньор. С времето може да си позволите дори да говорите открито с него за изневярата ви, да обсъдите какво ви липсва при него, щом сте го потърсили някъде другаде - не се притеснявайте, че ще го нараните. Напротив - ще ви е благодарен, че търсите начин връзката ви да укрепне отново.

РИБИ

Те са доста чувствителни и не е никак добре да ги наранявате. Няма да има скандали, нито отмъщение. Ще изживеят дълбоко вашето предателство и най-вероятно ще потърсят вината у себе си. Проявете нежност и ако искате да спасите връзката си, ги отведете веднага на пътешествие - най-добре на морския бряг. Създайте им романтика и нещата малко по малко ще започнат да се подобряват.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X