Напишете дума/думи за търсене

6 начина вагината да бъде вечно млада

Нали помните, че възрастта е само цифра, но със сигурност никой не иска да изглежда и да се чувства по-стар от същинското си ЕГН.

Ако видим няколко бели косъма в косите, ще ги покрием с боя. Ако ни въртят капачките, ще отидем няколко пъти при физиотерапевт, но какво да правим, когато вагината ни остарява?

Предлагаме ви 6 начина да държите тази сакралност на женствеността вечно млада.

1. Кегел упражнения

Стягането и отпускането на вагиналните мускули са упражнения, които помагат за тяхното заздравяване и за по-бързото достигане до оргазъм. Тъй като едва ли се сещате, докато вечеряте или работите на бюрото си, да правите кегел гимнастика, но помощ идва приложението Kegel Camp. То действа като ежедневна аларма, която ви напомня да правите упражненията си за 5 мин.

А ако ги правите, докато мастурбирате, това ще направи оргазмът ви още по-космически. Същото важи и за оргазма по време на секс.

2. Използвайте по-неинвазивни сапуни за интимната си хигиена

Тъканта на външните срамни устни е прекалено чувствителна и по-агресивните сапуни може да я изсушат и да възпалят вагината. Използвайте интимни продукти, в които няма парфюми и багрилни вещества, и не я прежулвайте от търкане.

3. Останете хидратирани

Като всяка кожа, и тъканта на вагината има нужда от хидратация, хидратация, хидратация.

Имайте предвид, че не всеки лубрикант е добър да вагината. В някои от тези продукти се съдържат съставки, които причиняват раздразнение, инфекции и дехидратация.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X