Напишете дума/думи за търсене

Очарователни факти за пениса

Колко всъщност знаем за пениса? Въпреки че занимава и двата пола почти еднакво като явление, доста жени и мъже всъщност не знаят всичко толкова много за него.

Повечето хора разбират ролята на пениса по време на секс, но за всички похвали и внимание, които мъжете търсят, когато става дума за деклариране, че пенисът им е най-гигантският и най-работливият на планетата, те често знаят шокиращо малко за собствената си анатомия.

Господа, знаете ли какъв е средният размер на члена и как да измерите правилно фалоса си?
А наясно ли сте, че пушенето на цигари може да доведе до свиване на пениса? Тютюнопушенето може да е едно от онези мъжки хобита, които някои момчета смятат, че ги правят да изглеждат готини, но изследователи от Медицинския университет в Бостън откриха, че пушенето на цигари може да свие пениса на мъжа до цял сантиметър.

Имайки предвид колко важен може да бъде пенисът за самочувствието на мъжа, е жалко, че толкова много господа вярват, че капацитетът им за доброто представяне в леглото зависи почти единствено от размера на пениса им.

Размерът на члена може да бъде пророк за някои въпроси, свързани със секса, включително способността на жената да получава оргазми по време на проникване.

Мъжете и жените често спорят дали размерът на пениса има значение или не, но макар да не е тайна, че членът е необходим както за правене на бебета, така и за приказно прекарано време между чаршафите, има много неща, които много от нас не знаят за фалосите.

Средният пенис не е толкова голям, колкото се твърди
Проучване на 1661 мъже, публикувано в Journal of Sexual Medicine, установи, че средният размер на пениса вероятно е по-малък, отколкото повечето хора смятат.
При ерекция средният пенис е дълъг 14,2 см, а обиколката му е 12,1см.
Колко мъже имат пенис с размери 18 см и нагоре?
Само 15 процента от мъжете имат пениси с дължина повече от 18 см, а само 3 процента измерват над 20 см.
Но това не означава, че огромни пениси не съществуват.
Най-малкият записан човешки пенис е с размери 1 сантиметър), а най-големият е с дължина 34,2 см и с обиколка 15,8 см.
За сравнение, пенисът на синия кит е най-големият в животинското царство, средно дълъг 2,13 м , а диаметърът му е 30,48 см.

Малките пениси като цяло не се считат за медицински проблем
Размерът на пениса е проблем само ако е по-къс от 3,5 см. при раждане и 9,3 см при възрастните мъже.
Пенисите с този размер са известни като микропениси.
Около 0,6 процента от мъжете по света са в тази графа.
В такива случаи може да се предпише хормонално лечение и е възможно хирургическа реконструкция, известна като фалопластика. Тази операция обаче може да бъде рискована, сложна и болезнена.

Хомосексуалните мъже имат по-дълги фалоси
Изследователи от Института за изследвания в секса, пола и репродукцията в Кинси изследват 5122 мъже, класифицирани като хетеросексуални или хомосексуални, за периода от 1938 до 1963 година.
Те открили, че по-голямата част от хомосексуалните мъже имат пениси средно с 0,8 мм по-дълги от тези на хетеросексуалните мъже.

Има начин пениса да изглежда по-голям
Най-добрият начин за това е загубата на коремни мазнини.

Ключът към дължината на пениса се крие в пръстите
Изследователи от Университета Gachon в Корея откриха, че разстоянието между безименния пръст и показалеца на мъжа в разперено положение е индикация за дължината на пениса.

Само за мъже

Как правилно да измерите пениса по дължина и по дебелина
Правилният начин за измерване на пенис за точна дължина - измерване, наричано от уролозите Костно притисната ерекционна дължина (КПЕД), и Костно притискана дължина (КПД) - е да поставите линийка или шивашки метър върху горната страна на пениса. Притиснете добре към срамната кост и разпънете измервателя до главата на пениса.
За да измерите диаметъра, увийте шивашкия метър около най-широката точка на ствола на члена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X