Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за жени Водолей

Кой каквото ще да казва, жената Водолей е ексцентрична, широко скроена и не обича да играе по правилата не само в живота, но и в модата. Тя не следва трендове, тя ги създава. За нея модата трябва да е парти, а не задължение. Вижте кои са най-емблематичните комбинации за жената Водолей.

Рокля с пера

Коко Шанел измисля малката черна рокля, но със сигурност и такава в синьо е нещо, което си струва да имаш в гардероба. Жената Водолей разбира това и дори подплатява това фешън хрумване с пера в долната й част. Чудесно допълнение за това модно оперение са червени или обувки в друг ярък цвят на ток.

Дънково яке и рязани елементи

Няма по-добра комбинация за поляните на някой летен музикален фестивал. Къса рокля с изрязани елементи ще подчертае свободния ви дух, а вечният деним ще пази тялото ви от вечерния бриз. Раницата е задължителен атрибут. Същотоважи и за слънчевите очила.

Неонова пола

Топлото време предполага боси крака и високи цепки на полите. Предполага и неонови колорити, които да са в унисон с цветовете на природата и с тези на потника. Ако искате да подчертаете кръшния си кръст, направете го с металиков колан. Краката обуйте със сандали с тънки каишки и на ток, а ноктите лакирайте в още една идея неон.

Тюркоаз и цитрус

Гащеризоните винаги са модерни, но в съчетание с багрите на тюркоаза и със сако, приютило в себе си нюанса на мандарините, жената Водолей няма как да сгреши. Бижутата нека да са едри, а очилата големи.

Принт върху принт

Дамите от тази зодия експериментират смело и със замах съчетават принт с принт. Ако ризата е червена на бели форми, защо пък полата трябва да е дюс и да говори на същия цветови език като останалите части на тоалета. Пола с природни мотиви е идеалната компания за фигурите на ризата. Сандалите обаче нека бъдат подобни на нея.

Витаминозен клин

Пролетта идва не само с повече слънце и трева, но и със сезонните плодове. Затова и съвсем резонно намират място и в гардероба ни. Клин на плодчета, затворени обувки на ток и бяла блуза с ? ръкав са дрехи, които бихте видели върху снажните снаги на жените от този астрологичен знак. За разкош биха прибавили клъч с ярък цвят.

Бохо, бейби

Рокля ала туника в преливащата прелест на пепел от рози е убийствена идея за женска вечер. Съчетайте я с асиметрична и дължа жилетка в цвят горчица и допълнете това пиршество на дизайнерските приумици с бижу в същата багра като връхната дреха. Обувките може да са в колорита на старото злато или в друг, различен от черното.

Птиче царство

Щъркелите скоро ще се завърнат не само в миналогодишните си гнезда, но и върху десените на одеждите ни. Ако на улицата видите жена с рокля на пернати същества, не я взимайте веднага за странна птица, а за представителка на зодия Водолей. Чантата и останалите аксесоари нека бъдат в неутрален цвят.

Къси панталони

За по-топлите пролетни дни този тип дреха е удачна и забележителна особено ако сте притежателка на стройни крака. Прикачете към тях къса риза с рязана бродерия и очила, които няма да оставят безразлични дори и най-големите модни критици. О, и не забравяйте щедрата усмивка. Винаги е на мода.

Ярко, по-ярко

Жената Водолей не би се посвенила да покаже яркото си чувство за цвят. Жълто дълги панталони с царствени мотиви и риза със същото усещане са дрехи, които би приютила в гардероба си. Същото се отнася и за чантите – колкото по-ярки, толкова по-шармантни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X