Напишете дума/думи за търсене

Пелерината - кокетката на есента

Не е нужно да си Супергърл, за да изглеждаш забележително с пелерина по улиците. Тази есен късото наметало е излязло от страниците на комиксите и приказките и се е настанило ултимативно в гардероба.

Тези от вас, които са гледали сериала "Клюкарката", сигурно си спомнят, че това беше една от любимите дрехи на Блеър Уолдорф. Най-хубавото е, че предполага симпатично разнообразие.

С монограми

Тази есен известните дами отвъд океана и в някои по-напредничаво модерни европейски столици се накиприха с пелерини с втъканите им инициали. Фешън иконата Сара Джесика Паркър побърза да се сдобие с такава дреха, а Блейк Лайвли дори уви симпатичното си бременно коремче с нея.

Огнено червено

Всички говорят за Червената шапчица, но малко споменават, че прословутият й аксесоар за главата е вървял в комплект с пелерина. А когато стане дума за този цвят, най-запомнящият му се нюанс е с отблясъка на огъня. Ако пък прибавите и качулка към наметалото, съвсем ще заприличате на едноименната фентъзи героиня.

В тон с шапката

Каква по-естествена комбинация от едноцветно палто и шапка. Ако изберете черното, така хем заявявате принадлежността си към непреходността на този цвят, хем ще може да украсите тоалета си с едри бижута или с по-колоритни обувки.

В света на геометрията

Квадратите, кръгчетата и други причудливи геометрични форми винаги са добър завършек за тоалета. След като живеем във времена на дързост и красота, защо пък да не си позволим няколко по-закачливи щриха върху нас. Съчетайте ги с панталони по тялото и обувки в същия нюанс.

Противоположностите се привличат

Черното и бялото са комбинация, която никога не греши. Ако пък не ви се нрави точно тази симбиоза, винаги може да съчетаете други два дюс цвята. Пелерина в тъмен цвят добре ще изпъкне в съчетание с ярки багри.

Ала мундир

Дрехите, инспирирани от военните униформи, са особено популярни последните няколко петилетки. Сега трендът намери място и в пелерините. Изобщо няма да сбъркате, ако намерите място на наметало ала мундир с всичките му капси и големи копчета. Това със сигурност ще ви даде възможност да направите елегантно модно изявление през есента. Бъдете смели в избора на цвят, досущ като войник.

От кожа

Едва ли е възможно да ударите на камък с кожата. Този материал на секундата придава забележителност на целия тоалет. Не се страхувайте да облечете кожа върху кожа. Пола по тялото от същата суровина е също.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X