Напишете дума/думи за търсене

Дете в безопасност благодарение на часовник? Не научна фантастика, а реалност

"Умният часовник" е забавен аксесоар не само за най-малките - ще намерите хора на всякаква възраст да използват тази фантастична технология

Като родители винаги искаме най-доброто за нашите деца. Когато става дума за технологии, постоянно претегляме ползите и рисковете от това да им позволим да получат твърде много достъп до тях. С помощта на смартчасовник вие и вашето дете може спокойно да използвате предимствата на технологиите.

6 предимства на смартчасовника за деца

Смартчасовникът има функция Гео-ограда

Едно от най-значимите предимства на смартчасовника за деца е гео-оградата. Позволява на родителите винаги да са наясно къде се намира детето им. Децата могат да изследват заобикалящата ги среда, без да се страхуват, че ще се изгубят.

Друго предимство е, че родителите знаят кога детето им напусне определената зона, което им подсказва, че се насочват към опасност. В случай че детето ви се отдалечи от училище, например, ще имате време да предприемете действия, преди то да отиде достатъчно далече, за да се изложи на опасност. Вие може да зададете периметъра на оградата и да го променяте във всеки момент.

Детски смарт часовник – CALLY KIDS 4G GPS GEN 2
Детски смарт часовник – CALLY KIDS 4G GPS GEN 2

Смартчасовникът ви позволява да поддържате връзка с детето си

Смартчасовникът за деца като CALLY KIDS е отличен начин да поддържате връзка с децата си през целия ден. Може да им оставите важни съобщения и важни бележки, с които да се събудят, ако вече се налага да излезете. Те дори могат да ви уведомяват през целия ден какво правят малчуганите.

Може да управлявате часовника дистанционно, без да притеснявате детето

Опциите за Отдалечено снимане и Отдалечено изключване ви дават възможност да следите в реално време активностите на детето. Първата функция ви позволява да направите моментна снимка, активирайки дистанционно камерата на часовника. Използването на втората ще изключи устройството, а вие имате контрола да го активирате отново. CALLY KIDS 4G GPS използва най-съвременни технологии, за да гарантира безопасността на детето.

Смартчасовникът има SOS активиране

Смартчасовникът за деца със SOS активиране може да бъде от полза за родителите на малки деца. Малчуганите изобщо не е необходимо да притежават мобилен телефон. SOS сигнал ще бъде изпратен на предварително въведения телефонен номер само с натискане на един бутон. Това е проактивен начин за защита на децата от опасност, защото най-вече ще получите известие за местонахождението на вашето дете само с едно докосване.

Водата не е пречка за функционирането му

Устойчивите на влага и вода детски часовници са идеални за хлапета във всяка обстановка, тъй като те ще играят без да се притесняват. Водоустойчивият часовник е надежден при миенето на ръце или по време на дъжд. Подобни устройства са класифицирани като водоустойчиви до 10 метра или 30M/3ATM означава степента на хидро изолация, стандартизирани по норма ISO 2281. Все пак е добре часовникът да не се потапя непрекъснато във вода.

Смартчасовникът за деца има будилник

Умните часовници с будилник са полезни за децата, защото им дават чувство за отговорност в графика и рутината им. Те са полезни за децата, защото могат да се събудят, без да се страхуват, че ще закъснеят за училище или за урок, а алармата е достатъчно силна, за да служи на целта. Алармите на смартчасовниците за деца също включват функции като персонализиране на мелодии, използване на вибриращи сигнали и др.

И за финал. Обаждането - това е най-важната функция, която родители и деца използват. Детето не се нуждае от телефон, може да звъни директно от часовника. Часовникът е тестван за наличие на потенциално опасни вещества, не съдържа BPA. Whatsapp може да се инсталира и в часовника, след което детето може да пише с родителя чрез това приложение.

  • Ключови думи:
X