Напишете дума/думи за търсене

Елена Сиракова дълго се колебае за “Гласът на България”, а стига до финала

Елена Сиракова в студиото на “24 часа от живота” с Анатолий Попов

Познаваме Елена Сиракова от седмия сезон на “Гласът на България“, където успя да се класира четвърта. Веднага успя да грабне окото и ухото на зрителите с впечатляващия си глас още на кастингите на тъмно.

“Много трудно реших да се явя на кастинга. Дълго време не смятах, че е моето нещо. Няколко пъти се свързаха с мен, за да се пробвам на катингите, но винаги отказвах. Лятото, в което взех това решение вече по-различен човек. Бях започнала да се самоанализирам. Звъннаха ми за пореден път и аз отново отказах, но обещах, че ще си помисля. След една програма на Биляна Савова”, споделя в подкаста “24 часа от живота” Сиракова. Едно от нещата върху, които разсъждава в този период е защо се дърпа и не иска да участва в музикалният формат. В последния момент взема решението да се яви и така стига до финала.

Най-новата песен на Елена се казва “Първа линия”. Тракът е поднесен с финия чар не напълно в духа на бохмеския french gypsy jazz. Но макар, че се слуша на един дъх песента има своята некратка история. „Всъщност “Първа линия” показва реални ситуации от страхотните ни почивки. Над 10 години нашата семейна компания ходи в една и съща къща, накрая на малко градче в Гърция, където плажът е само за нас. Дори се шегуваме: най-големият рахат е на първа линия. Тези моменти са се превърнали в символ на перфектното изживяване. С тях е заредена песента“, разказва певицата.

Лесно ли е да продуцираш сам в България, кога за пръв път се срещат Елена и музиката, има ли страх от провалите, за какво най-често се самокритикува и още от разговора с Елена Сиракова ще чуете в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

  • Ключови думи:
X