Напишете дума/думи за търсене

Защита на макс в сезона на острите вирусни инфекции

  • Доктор Сара Тунчева завършва медицина в МУ София
  • Има интерес към медицина, базирана на доказателствата
  • Успешно я прилага в хода на работата си при създаването на нови продукти

Есенно-зимният период вече е тук, а с него и зачестяването на острите вирусни инфекции на дихателните пътища. Добрата новина е, че подобряване на физическото състояние е решение, което всеки може да вземе за себе си, разчитайки, че грижата за себе си е възможно най-добрия начин да се премине успешно през този период.

Както активният подход при вече налична инфекция, така и стимулирането на имунната система за профилактика са от огромно значение за защита от циркулиращите вируси. Изцяло натуралната формула на Stamatin подпомага организма при първи симптоми на остра вирусна инфекция. Допълнително подсилва имунитета и подпомага по-бързото възстановяване след боледуване. Stamatin съдържа екстракт от Radix Isatidis, екстракт от африкански здравец, витамин C и цинк.

Екстрактът от Radix Isatidis е част от китайската традиционна медицина и е познат с мощното си противовирусно действие. Има доказан директен ефект срещу вирусите на грип A и B, риновирусите, семейството на коронавирусите, херпес симплекс и други. Бързо облекчава симптомите и ускорява оздравителния процес.

За африканския здравец са налични над 30 клинични проучвания с участието на над 10 500 пациенти, които доказват ефективността му при остри дихателни инфекции, включително бронхит, синузит, ринофарингит и тонзилофарингит. С милиони продадени дози по целия свят не са докладвани сериозни странични ефекти в продължение на 27 години, доказващи отличния профил на безопасност на екстракта.

Stamatin е имуномодулатор, тъй като всички негови съставки доказано модулират имунитета, като в комбинация стимулират както вродения, така и придобития имунитет.

Stamatin се приема по интензивна схема при остра инфекция (ден I и II: 3 пъти x 2 капс.; ден II, IV, V, VI: 2 пъти x 2 капс.; ден VII: 2 капс.), както и за профилактика по 2 капсули дневно. При необходимост може да се направи прекъсване от 10 дни след 3-месечен прием.

Специално подбраните натурални съставки подкрепят организма да възстанови естествените си защитни сили при стресови състояния, каквито предлага преходният есенен период. Stamatin e отлично допълнение към един балансиран начин на живот, в който грижата за себе си е най-добрият избор, който лесно може да бъде превърнат в  ежедневен навик.

За повече информация: www.wedo-care.com

За поръчка: 0878 605 078

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X