Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които жените наистина трябва да знаят за най-съкровените желания на мъжете

Мъжете наистина искат жените да ги разбират.
Това твърди д-р д-р Марти Клайн - лицензиран брачен и семеен терапевт и сертифициран сексуален терапевт повече от 40 години, който е съсредоточил цялата си кариера към това да казва истината за сексуалността, да помага на хората да се чувстват сексуално адекватни и силни и да подкрепя здравословното сексуално и интимно изразяване и изследване. Той е автор на книгата „Неговото порно, нейната болка: Сблъсъкът на американската порнопаника с откровен разговор за секса."

От слушане на хиляди хора да говорят за най-интимните си преживявания и желания, ето какво споделя, че е научил доктор Клайн за повечето мъже.

1. Той иска да ви угоди
Дами, мъжът до вас всъщност се интересува дали се наслаждавате на секса с него. И неговият собствен опит е повлиян от вашия. Така че, ако има неща, които биха направили секса по-приятен за вас, кажете му. Това включва не само позиции, но неща като хигиена, време и мръсни приказки.

Може би той казва: „Хей, скъпа, хайде да играем на къде скри салама", когато сте уморени, а не се е бръснал цяла седмица. Ако това ви харесва, добре. Но ако това изобщо не ви е по вкуса, той наистина има нужда и иска да знае какви са вашите предпочитания.

2. Докосването е голяма част от секса за него
Повечето мъже се наслаждават на докосването и обичат да бъдат докосвани като неразделна част от секса. Галенето ви е едновременно чувствено и еротично за него и е чудесен начин да синхронизирате двете си тела.
Така че, ако обичате да докосвате или да бъдете докосвани, правете го много и не се притеснявайте, че той става нетърпелив.

3. За него сексът е нещо повече от полов акт

Поведението и самохвалството на тийнейджърите (и глупавите филми, които харесват) доведоха до често срещано недоразумение за порасналите мъже - че ще вкарат пениса си във всеки или на всяко място и почти не забелязват подробностите.

За щастие, това обикновено не е вярно за повечето господа.
Повечето възрастни мъже обичат да се чувстват емоционално свързани по време на секс, дори ако им е трудно да говорят за това. Повечето мъже обичат да се целуват или прегръщат (или и двете) по време на секс; ако вашият партньор не го прави, вероятно има основателна причина, така че може да попитате за това.

И голяма част от мъжете обичат сексът да включва техните ръце, вашите ръце и често тяхната уста и вашата уста. Така че не бързайте с половия акт и не му позволявайте и на него да претупа предиграта.

Ако той се насочи към половия акт по-бързо, отколкото бихте искали, попитайте какво можетда направите двамата, за да станат нещата преди (или дори вместо) полов акт по-забавни.

4. Може да му харесва да бъде хапан
Човешката еротика включва инстинкта за ухапване.
Ако не обичате да ви хапят, не трябва да го търпите. Ако се появи такова желание от отсрещната страна, кажете „Не, благодаря" по приятелски, но твърд начин и това трябва да е краят.

Но ако сте заинтригувани или знаете какво харесвате (особено когато сте наистина развълнувани), не се страхувайте да го споменете. Или в подходящия момент да притиснете рамото, ръката, гърдата или друга част от тялото си към зъбите на партньора. Той ще получи съобщението доста бързо.
Ако не разбере какво му намеквате, почти сигурно не се интересува от такива изблици на страст.

5. Той ще се радва да отговори на вашите въпроси
Какво харесва вашият мъж в леглото? Питайте го директно по какво с пада в секса, за да може и двамата да се наслаждавате повече на размяната на ласки.
И ако е твърде срамежлив, за да ви каже, поканете го да ви покаже. Той може например да сложи ръката ви върху пениса или зърната си, да постави ръката си върху вашата, за да ви зададе ритъма, с който да го галите.

Ако той каже, че не знае какво харесва, това е идеалният шанс да ви предложи да изследвате тялото му заедно. Започнете с галене с ръце или крака, гледайте се и говорете един с друг и оттам преминете към други части на тялото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X