Напишете дума/думи за търсене

Момчета, сигурни ли сте, че знаете какво правите между краката ни?

Всички знаем, че пътят към ада е постлан с добри намерения, но пътят към продължителния сексуален живот задължително минава през оралния секс. Но и той си има някои чалъми, за които доста от господата за съжаление си нямат хал хабер. Ако все не ви достига смелост да кажете на половинката, че не е толкова сръчен с езика, този случайно подхвърлен материал на масичката в хола ще помогне на размяната ви на интимности. Защото вашият любим може и да е пълен с ентусиазъм, но ако ви третира като мечешка кожа пред камина, то нещата имат спешна нужда от дишане уста в уста. Господа, учете се усърдно. И успех!

Бързай бавно

Накарайте го да нацелува целия маршрут до заветната ви женственост. Няма нужда да препуска по тялото ви като Поразяващата уста. Нека да подразни малко вътрешността на бедрата ви я с език, я с нежно гризкане. Това ще ви възбуди още преди да се е настанил гордо между краката ви.

Издухайте я

Преди да се озове в подножието на вашата женска пищност, му дайте карт бланш да издиша обожанието си срещу гениталиите ви. Нека го направи с нежни придихания. От време на време може да докосва с дъх и останала част от вулвата и корема ви.

Забранено за водолази

Никой не обича претупаните работи, еле пък забързания оргазъм. Ако на вашето момче мечтата му като малък е била да стане гмуркач, по-добре му кажете, че не сте Жената-амфибия. Няма нужда директно да се спуска в дебрите на вагината ви. Какво по-приятно от осезаемо близване на външните ви срамни устни или пърхането на езика му върху срамежливите малки устни. Помолете го поне за кратко да си представи, че сте захаросана орхидея, чиито листенца трябва да се отворят едно по едно с помощта на устата му.

Пренебрежително към клитора

Колкото по-късно, толкова по-оргазмично. Ако успеете и двамата да се въздържите от бърз контакт с клитора ви, то със сигурност зарята ще е като накоронация, вместо да се задоволявате с фойерверки в задния двор. Помолете го да близва всичко друго, но не и това доста услужливо на удоволствие местенце в тялото ви. За кратко качулката на клитора може да поеме функцията на буфер. Повечето от жените предпочитат клиторът им да не се инвазира, преди напълно да са се възбудили.

Не бъдете илитерати

Ако мъжът до вас си служи с хаотични движения на езика, които не водят до никъде, подшушнете му за метода на Сам Кинисън. Онзи досетлив господин, който решил да извика азбуката на помощ в доставянето на орално удоволствие на дамите. Изписването на буквите с език покрива по-голяма площ и шансът да не уцели правилното място, граничи със сексуална неграмотност.

Смучете смело

След като сте достатъчно възбудени, накарайте го внимателно да засмуче клитора ви и да го захлупи с езика си. Ако го помолите пък и да затананика, вибрациите ще раздвижат още повече тази част на таза ви в оргазмичен ритъм.

Вкарайте цялото лице

Кой казва, че само езикът трябва да участва в оралната любов. Насърчете го да вкара любопитния си нос вътре във вас и да погали с миглите устните ви.

Не спирайте за нищо на света

Със сигурност, когато свършваме, нещата за господата не са най-приятните. Възможността да се сдобие с изкълчен врат е по-голяма от мерака му, а рискът от задушаване се издува по-бързо от балон с хелий. Въпреки това му кажете да не се отказва, егото му на любовник ще бъде възнаградено от стоновете и доволната ви усмивка.

Не предозирайте

Клиторът след оргазъм е изключително чувствителен. Ако той все още не го е усетил, обяснете му го деликатно. Няма нужда да ви стърже като парче шкурка в захлас. Вече сте си взели своето. Време е да се погрижите и за неговото удоволствие.

-----

Находчиви сексуални умове измислиха приложение за смартфони, което дава акъл на господата как да ни задоволяват с език. То се казва LickThis. Единственото неудобство е, че уроците се провеждат директно върху дисплея на телефона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X