Напишете дума/думи за търсене

Момчета, сигурни ли сте, че знаете какво правите между краката ни?

Всички знаем, че пътят към ада е постлан с добри намерения, но пътят към продължителния сексуален живот задължително минава през оралния секс. Но и той си има някои чалъми, за които доста от господата за съжаление си нямат хал хабер. Ако все не ви достига смелост да кажете на половинката, че не е толкова сръчен с езика, този случайно подхвърлен материал на масичката в хола ще помогне на размяната ви на интимности. Защото вашият любим може и да е пълен с ентусиазъм, но ако ви третира като мечешка кожа пред камина, то нещата имат спешна нужда от дишане уста в уста. Господа, учете се усърдно. И успех!

Бързай бавно

Накарайте го да нацелува целия маршрут до заветната ви женственост. Няма нужда да препуска по тялото ви като Поразяващата уста. Нека да подразни малко вътрешността на бедрата ви я с език, я с нежно гризкане. Това ще ви възбуди още преди да се е настанил гордо между краката ви.

Издухайте я

Преди да се озове в подножието на вашата женска пищност, му дайте карт бланш да издиша обожанието си срещу гениталиите ви. Нека го направи с нежни придихания. От време на време може да докосва с дъх и останала част от вулвата и корема ви.

Забранено за водолази

Никой не обича претупаните работи, еле пък забързания оргазъм. Ако на вашето момче мечтата му като малък е била да стане гмуркач, по-добре му кажете, че не сте Жената-амфибия. Няма нужда директно да се спуска в дебрите на вагината ви. Какво по-приятно от осезаемо близване на външните ви срамни устни или пърхането на езика му върху срамежливите малки устни. Помолете го поне за кратко да си представи, че сте захаросана орхидея, чиито листенца трябва да се отворят едно по едно с помощта на устата му.

Пренебрежително към клитора

Колкото по-късно, толкова по-оргазмично. Ако успеете и двамата да се въздържите от бърз контакт с клитора ви, то със сигурност зарята ще е като накоронация, вместо да се задоволявате с фойерверки в задния двор. Помолете го да близва всичко друго, но не и това доста услужливо на удоволствие местенце в тялото ви. За кратко качулката на клитора може да поеме функцията на буфер. Повечето от жените предпочитат клиторът им да не се инвазира, преди напълно да са се възбудили.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X