Напишете дума/думи за търсене

Подарете на телефона си Коледа

Кой казва, че Коледата е възможна само за хората. Телефоните ни служат почти безропотно цяла година, а в замяна искат само да ги зареждаме от време на време. Рождество Христово е време за подаръци и любов, така че да покажем признателност към верните си джаджи и ги накичим с коледни приложения. Те покриват всичко - от празнични мелодии, та до текстове, подходящи за картичките, които пращате на приятели и близки.

Писнало ви е всяка година да се чудите какви по-празнични пожелания да напишете върху картичките. Все някое от тях ви се струва недостатъчно добро и изтъркано. Приложението Cards ви предлага шаблони и снимки, с които сами можете да измайсторите правилната картичка и пожелание. Dr. Seuss Camera - The Grinch Edition е прекрасно коледно приложение за деца. В него има 20 „Гринчмас” картички, които можете да персонализирате с фотоси на малчуганите си или на самите вас. А какво по-смешно от това да се видиш дигизиран като зеления лошко, който мрази Коледа и да „поздравиш” със себе си приятелите си виртуално.

В приложението Santa's Christmas Village можете да намерите 13 игри. Пасианс, шах, бесеница и прочие носталгични усещания от времето на първия ни компютър са намерили място в него, придружени от 20 празнични песни. Чудесен помощник за усмиряване на беснеещите ви деца покрай чупливите играчки на елхата. Ако очакването на Коледа ви побърква, но тогава приложението Christmas е вашият пазител за менталното ви здраве. Предлага ви обратно броене до 25-ти декември, календар с църковните празници, предшестващи Рождество, и малка колекция от празнични мелодии и песни. Има приложение и за подаръци, което ще държи под контрол финансите, които харчите за армагани.

Ако не можете да се наситите на коледна музика, а ви е писнало да слушате все едни и същи парчета по радиото, направете си свое. С приложението Christmas Radio имате достъп до повече от 31 хиляди радио станции. Всичко, което ви трябва е безжичен интернет или 3G.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X