Напишете дума/думи за търсене

Слушайте еротични романи на воля и скришно

Ако сте от жените, които си падат по еротичните четива, но се сблъсквате с леката насмешка на околните, когато ви видят в ръка с исторически любовни романи, от които лъха порно, то най-вероятно ви се ще да се радвате на по-добра уединеност.
Вместо да се подкрепят всякакви литературни форми, които отново връщат модата да се четат книги, някакви си там пуритани размахват осъдително пръст, защото някой е дръзнал да разгърне любовната история на Крисчън Грий и Анастейша Стийл в метрото.
Ами любовта изисква от време на време по-знойна похот и не се интересува много от местоположението, на което ще се случи.
Но пък всички сме наясно, че по-добре е разюзданите моменти да се случват насаме. Няма нужда от воайори, особено когато искаме да останем сами с прозаичните си предпочитания.

Слава Богу, има аудиокниги, които доста услужливо хем ни запознават със света на „неудобните“ истории за околните, хем ни дават така необходимото лично пространство, непренаселено от никого.
Да се слушат романи на мобилния телефон и на iPod-а не е съвсем ново нещо, но сайтът аudiobooks.com току-що пусна чисто ново приложение, което е изцяло посветено на романтичните новели. То е абсолютно безплатно за ползвателите на платформата iOS и им позволява да свалят на воля хиляди любовни истории и да ги слушат на каквато Apple джаджа притежават.

Така емоционалността на Никълъс Спаркс и белезниците на Е.Л. Джеймс ще бъдат само и единствено за вас, независимо дали косите тревата, чакате приятелка в близкото кафене или се возите в градския транспорт. Всичко, от което се нуждаете, е безжичен или мобилен интернет.
Пък кой знае, може да се окаже, че вместо равния тон, с който са записани останалите аудиокниги, при романтичните четива със звук да се наслаждаваме на секси плътен глас, който допълнително ще допринася за атмосферата на любовната история.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X