Напишете дума/думи за търсене

Жената каучук вече смени едната става

Жената каучук Вили Кожухарова смени една от двете си тазобедрени стави и е изписана след успешната операция, разказа тя пред “24 часа”. И благодари на целия екип на болница “Полимед” начело с д-р Венцислав Димов, които се погрижили всичко да мине перфектно. “Целият му екип на този човек сякаш е избиран с конкурс за красота и слънчево излъчване”, признателна е Вили. Направили ѝ и отстъпка, понеже в дарителската кампания били събрали с 1400 лв. по-малко от нужното.

“Излизайки от упойка, видях как всички лекари са се събрали в операционната и ми правят лотос с крака. Исках да им кажа, че мога още, но пак потънах”, смее се днес Вили.

Че са я гледали като писано яйце, свидетелства и фактът, че веднага след операцията, когато е в реанимация и трябва да е само на вода и мляко, й разрешават да яде пица. Вили е непреклонна - праща снаха си да й търси такава с кашкавал, царевица, маслини и лук. "Не искам никакво млекце", отсича ВИП пациентката.

Кожухарова, която е признателна на организатора на кампанията Мая Бранкова, се зарича, че на 70 г. ще направи шпагат на юбилеен концерт.

Вили е благодарна на всички колеги от шоу бизнеса, които са я трогнали, като са взели присърце проблема й. Сред тях са Богдан Томов, Васил Петров, Есил Дюран, която е нейна астрална близначка, Весо Шоу, синът на Ваня Костова и не на последно, а на специално място - голямата Камелия Тодорова. "Дни, преди да вляза в болницата, въпреки че гледа болната си майка, тя намери време и за мен - готвеше ми и носеше храна у дома", разчувства се Вили.

Тя е световен феномен - най-продължително практикувалият в света каучук. Преди това обаче трябва да се смени и другата ѝ става. Дарителската кампания продължава, а сметката остава същата:

Д-Банк АД

IBAN-BG73DEMI 92405000166399, Вили Стоилова Кожухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X