Напишете дума/думи за търсене

Тайната на стройните жени

Едно ново проучване показва, че 63% от жените биха си купили нов бански, само ако успеят да отслабнат преди лятната си почивка.

Тревогите на дамите след раждането на децата и с напредването на възрастта са неизбежни - малко са щастливките, които продължават да се радват на безупречни тела. А дойде ли лято и време за плаж, комплексите се отприщват и са в състояние напълно да ни съсипят удоволствието.

Ако сте си мислили, че само вие приемате така болезнено наднормените си килограми, ще ви опровергаем. Ето какво още показват резултатите от две големи международни проучвания:

- 45% от жените признават, че се плашат от момента, когато ще трябва да се съблекат по бански на плажа или край басейна

- 79% от представителките на слабия пол между 18 и 60 години използват различни шалове или рокли на плажа и никога не ходят само по бански по морския бряг

- 50% от анкетираните казват, че се срамуват от това повече, отколкото да се съблекат голи пред мъж за първи път

- 60% от жените не могат да понасят гледката на голото си тяло

- 25% от дамите отказват да си купят огледало в цял ръст, поради нежеланието да гледат телата си

- 40% признават, че се свенят да се показват голи пред партньорите си

- 34% споделят, че любовният им живот е пострадал от това

- 54% от жените заявяват, че коремната област е най-проблемната част от тялото им, следвана от бедрата

Добре, няма нужда да продължаваме. Всяка от нас може да избере – да продължи да се депресира, или да вземе мерки да възвърне добрата си форма и самоувереност.

Като имаме предвид още един факт от изследванията – че повечето от дамите, които са решили да действат, започват подготовката за лятото около месец преди планираната почивка на плажа, където ще се наложи да се съблекат по бански, предлагаме решение – ускорен курс за отслабване и стопяване на мазнините около корема и талията с Калорекс.

Калорекс е природен продукт за намаляване на теглото по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия. Той увеличава изгарянето на мазнини, щади белтъчините, намалява образуването на мазнини, потиска апетита, увеличава основната обмяна. Понижава нивото на триглицеридите и холестерола и регулира кръвната захар. Калорекс е ефективна комбинация от екстракт от Garcinia Cambogia (хидроксицитрат) и хром пиколинат. Приложени самостоятелно, хидроксицитратът и хром пиколинатът са ефективни за намаляване на телесното тегло и избирателно изгаряне на мазнините точно около корема и талията. Но проучванията показват, че тяхната комбинация има потенциращ ефект за намаляване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение с прилагането само на диета. След прилагане на Калорекс в продължение на осем седмици теглото намалява с над 5 kg, а само с диета - 2 kg. Калорекс осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към предписаната диета, по-голяма жизненост и по-силно потискане на апетита.

Ако започнем веднага да взимаме по 1 капсула Калорекс 2-3 три пъти дневно, половин час преди хранене, имаме безспорния шанс да свалим 10 килограма преди августовската отпуска. Здравословно, без гладуване и без ефекта на йо-йо. Ще ни остане дори време да си купим нов бански.

CALOREX® е запазена търговска марка на фирма БОРОЛА.

За консултация с лекар специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52,

тел.: 02/983 62 03;

e-mail: [email protected]; www.calorex.bg.

Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

X