Напишете дума/думи за търсене

Приложения за фотографи пътешественици

Признавам си, аз съм пишман травъл фотограф. Обичам да запечатвам всичко в главата си и много рядко в паметта на фотоапарата си. Но има хора, които по-скоро преживяват света през обектива. За тях са измислени приложения като Adobe Photoshop Express, Instagram, но има и още, които би могло да са от фотополза.

Fast Burst Camera дава възможност да се направят 30 снимки в секунда. Идеално е за кадри на движещи се предмети. Единственият недостатък е, че това приложение леко изсветлява фотосите.

Lapse It позволява да снимате обекти, които се случват по-дълго във времето. Особено подходяща апликация за снимане на залези и за растеж на растения. С

Over може да добавя графики и текст към снимките, правейки ги по-различно произведение на изкуството.

Posing App ви учи как да направите перфектното селфи. Показва как да позирате, под какъв ъгъл да погледнете към обектива, как да седите.

Camera Noir преобръща цветните снимки в черно-бели и дава възможност за директно снимане в монохромен режим.

Vignette е приложение, което съдържа 70 филтъра. То е особено подходящо за фотографи с уклон към пътуванията, защото работи и офлайн, така че не трябва да се притеснявате за скъпия мобилен интернет в роуминг.

Paper Camera превръща снимката в рисунка. Всичко, което трябва да направите, е да изберете кадър и желания ефект, с който да го преобразувате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X