Напишете дума/думи за търсене

Кашмирът – любимата материя на зимата

Сигурно има по-мека и по-удобна материя от кашмира, но аз поне не съм се докосвала до такава. Той е луксозен и охолен. Тялото ви се чувства обвито от блясъка на филмовите звезди, но в същото време ви дава усещането за свобода, с която може да се търкаляте на топло пред камината. Кои са най-уникалните начини да се радвате на стилното удобство на кашмира през зимата.

Палто

Освен че топли, кашмиреното палто придава аристократичност на вида ни. Това е дреха, която се вижда отдалече и нанася последния щрих на разбирането ви от мода. Големите чанти и големите пуловери са аксесоари, които особено му прилягат.

Наметало

Дори да свързвате наметалото, пелерината или както е угодно да наричате тоя тип дреха с Батман или със Супермен, трябва да сте наясно, че този кат одежда отдавна е намерил място в челните редици на зимния гардероб. Придава шикозен вид на тоалета и дава необходимата топлина на тялото. Върви както с дънки, така и с рокли.

Пончо

Другото име на пончото спокойно би могло да бъде одеяло. Няма нужда да купувате якета, палта или други прескъпи вещи. Всичко, от което се нуждаете, е свръхголямо пончо от кашмир и вълнен пуловер под него. Допълнете ги с кожени панталони или клин, велурени боти и студът ви е в кърпа вързан.

Свръхголям пуловер

Няма как да говорим за кашмир и да подминем оригиналния му приемник – пуловера. Простичка, но стилна комбинация, която никога не излиза от мода. Ако търсите перфектната класика в модния жанр, то кашмиреният пуловер е вашият фаворит. Плътен чорапогащник или кожен клин, придружени от ботуши до коляното, е тоалетът, който ще си струва да разходите по улиците.

Шал

Ако прекарвате повече време навън през зимния сезон, тогава със сигурност не сте от хората, които биха обърнали гръб на обемните шалове от кашмир. Хем ще придаде на цялостния ви вид достолепност, хем ще пази горната част на тялото от измръзване.

Рокля

През зимата има достатъчно много празници, които изискват присъствието на рокли – от строги до такива, които наподобяват дълги пуловери. Рокля от кашмир до средата на бедрото, допълнена от нахаканото присъствие на късо кожено яке, е аутфит, за който си струва да се редиш на опашки по време на намаления.

Уютни чорапи

Старите хора казват, че няма как да ти е топло, ако са ти студени краката. Така смятат и дизайнерите, които всяка година включват в зимните си колекции кашмирени чорапи над коляното. Придават на тоалета закачливост и даряват краката с уют. Хем стилни, хем шик, хем забележителни.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X