Напишете дума/думи за търсене

Различното езиково обучение, предназначено за реалния живот

Като мениджър обучение в международна хидроенергийна компания, Иван е залят с предложения от езикови училища. Малко от тях обаче са с опита на Direct English, част от Linguaphone Group, световен лидер в езиковите обучения.

„Разбирате, че имате предимството да работите с компания, която има подкрепата на голяма организация. Хората вече знаят нещо за нея. Това прави решението да опитат с Direct English лесно за моите колеги.“

Този опит дава възможност Direct English да достигне до водещи автори, академици и издатели по света. И това се отразява „не само на подхода в техните обучения, но също и на качеството на използваните материали, модерните центрове и неподправената отдаденост и професионализъм на служителите“. Преподавателите в началните нива използват и двата езика: „това изглежда нормално, но е характерно за Direct English. Казват, че хората учат по-бързо, ако възникналите въпроси им се обяснят на родния език“.

Освен това има възможност за избор на вида входящ тест, за да се установи началното ниво на всеки клиент, както и тестове в края на всеки раздел, които дават възможност да проследите напредъка си или този на Вашите служители при фирмени обучения: „това показва, че Direct English отговаря и на нуждите на бизнеса“.

Техният подход е фокусиран върху часове по разговор. Комуникирането с хора от същото ниво развива способностите Ви да разговаряте свободно. А персоналните часове с преподавател и учебните материали Ви помагат да усвоите граматиката и да се справяте с възникнали трудности. Особено значение се отделя на говоренето на английски, защото Direct English вярва, че това е най-бързият и ефективен начин за учене. Този подход е сигурен. Но както Иван завършва: „уверените хора винаги Ви карат и Вие да се чувствате уверени“.

Луи Александър, международно признатият авторитет в областта на езиковите обучения, създава и въвежда тази езикова система. Основен принцип е не просто да разбирате езика, а да разбирате как се учи по естествен начин: „като всички наистина добри идеи, това е изключително лесно, когато Ви е обяснено“.

„В допълнение към това, гъвкавост на часовете с преподавател, организирани спрямо Вашата ангажираност; обучителни програми, разработени съобразно личния Ви опит, способности и цели. Така според мен получавате изключителна и комплексна услуга“.

„Direct English, принципите и подходът му Ви предлагат „различното обучение“ достъпно вече за Вас и за Вашата компания“.

За да направите разлика и Вие самите, обадете се на тел.: 088 71 444 71 или посетете www.directenglish.bg.

X