Напишете дума/думи за търсене

Как да пресечем инфекциите в училище

През есенно-зимния сезон училищата са инкубатори на респираторни инфекции. В детската възраст 90% от инфекциите са вирусни. Те често се усложняват и вторично се разгръщат бактериалните инфекции.

Острите инфекции са сериозно натоварване за имунната система на децата. Използването на ефективен и специално създаден за тях имуностимулатор още при първи симптоми на инфекции съкращава периода и тежестта на боледуване, предпазва от усложненията и техните рецидиви. Това предотвратява и прекомерната употреба на антибиотици. Както вече на всички ни е известно, антибиотиците не са ефикасни при вирусни инфекции. Те не само не носят никаква полза, но може да доведат до нежелани реакции при децата и предизвикват антибиотична резистентност. Така, ако детето наистина се нуждае от антибиотици в бъдеще поради настъпили усложнения, те може да не действат.

Ето защо при първи симптоми на инфекция при децата в училищна възраст специалистите препоръчват прием на имуностимулатор. Изборът на подходящ имуностимулатор при остри инфекции в детската възраст е много отговорна задача.

Педиатрите залагат на Имунобор Кидс Актив VGcaps /растителни капсули/.
Най-новият имуностимулатор Имунобор Кидс Актив VGcaps е точният избор за деца в училищна възраст, особено в сезон на повишена заболеваемост в учебните заведения. В неговата мощна формула успешно са комбинирани трите основни съставки за цялостна защитата на детския организъм срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции - високи количества бета глюкан, витамин C и екстракт от пурпурна ехинацея.

Действието на Имунобор Кидс Актив растителни капсули е по-мощно по отношение активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. Активно стимулира производството на имунни тела. Има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми. Повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Употребата на Имунобор Кидс Актив VGcaps намалява честотата и продължителността на боледуване. Предотвратява усложненията и рецидивите от инфекции. Притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

Предназначение:

• Остри инфекции – вирусни, бактериални и гъбични

• По време на боледуване

• Заедно с антибиотична терапия

• Алергии

• За зарастване на рани

Дозировка:

• До 12 г. по 2 капсули дневно

• Над 12 г. до 3 капсули дневно

• За максимален ефект, продуктът се приема на гладно

Имунобор Кидс Актив VGcaps e напълно безопасен и при продължителна употреба.

Imunobor® е търговска марка на фирма Борола. За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52; тел.: 02/ 983 62 03; e-mail: [email protected].

Научете повече на www.imunobor.com.

Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

X