Напишете дума/думи за търсене

Биляна Йотовска: Лас Вегас е върхът в кариерата ми

Топмоделът Биляна Йотовска е родена на 26 декември 1984 година в София. Тя е дипломирана художничка, завършила е Националната художествена гимназия и Националната художествена академия в София. Мъжът до нея е Димитър Димитров - европейски и световен шампион по културизъм. Двамата имат дъщеря - Никол, родена пред април 2010 година. Наскоро Йотовска се завърна от САЩ, където спечели изключително престижната първа награда в конкурса Flex model bikini search, който беше част от престижния "Олимпия" уикенд в Лас Вегас.

Биляна, наскоро се завърнахте от Лас Вегас с поредната си престижна награда. Разкажете ни повече за нея. Може би се налага по-дълго обяснение, защото за обикновения човек е по-трудно да прецени стойността й?
За мен това е сбъдване на една отдавна чакана мечта! За хората, които не са толкова запознати с този спорт, ще поясня малко за самото състезание. Аз участвах във фитнес конкурса Flex model bikini search, който е част от престижния "Олимпия" уикенд в Лас Вегас! Това е най-известното фитнес събитие в световен мащаб, нещо като олимпийските игри в този спорт, ако мога така да го нарека! Иначе в отговор на въпроса ви - до този форум се стига с много труд, постоянство и дисциплина.

Къде се нарежда тя във вашата колекция от отличия?
Определено на първо място! Ценя всичките си победи, защото само аз си знам колко труд съм положила, но златото в конкурса Flex model bikini search определено е на върха в класацията ми поне засега.

Цялото интервю четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X