Напишете дума/думи за търсене

8 признака, че мъжът си търси любовница, а не съпруга

В наши дни не е толкова трудно да се разбере кога мъжете си търсят мацка за забавление и кога са тръгнали да си търсят съпруга.

Но ако изпитвате съмнение как ви възприема господинът, с когото сте в момента, може би ще искате да продължите да четете.
Чудите ли се какви са симптомите, че мъжът, който харесвате, по-скоро иска нещо лежерно като отношения, а не такива, които биха ви завели до олтара. Ето ги.

1. Жаждата е истинска
Мъжете, които търсят любовница, обикновено са много по-жадни от момчетата, които търсят съпруга. Причината е, че те нерядко вече имат жена у дома. Те просто търсят секс.

2. Няма да ви каже истинското си име, къде наистина работи или няма да ви предостави наистина сериозна информация за него
Голямата уста може да потопи и кораб, а повечето женени мъже знаят това. Затова мнозина ще се движат на пръсти около реалната информация или ще прекъсват разговора, когато започне да се върти около техния семеен статус. Колкото по-мълчалив е за живота си, толкова по-големи са шансовете да си търси любовница, а не съпруга.

3. Той се държи недодялано
Много женени (или сериозно обвързани) мъже са склонни да забравят как да флиртуват с дама, за която не са женени. В резултат на това те нерядко са непохватни и недодялани, когато се опитват да флиртуват с жени.

4. Той крие ръката, на която би носил сватбен пръстен
Дори когато не носят сватбената си халка, много женени мъже инстинктивно крият ръката си заради мускулната памет.


5. Има сериозно несъответствие между вас двамата
През повечето време женените мъже не търсят партньор в живота. Те искат малко разнообразие и това означава, че вероятно ще търсят някого, който не е като съпругата им.

Ако забележите, че той е много по-възрастен от вас, много по-млад от вас, много по-богат от вас или много по-консервативен от вас, това е един от признаците, че той търси любовница.

6. Той ви казва да не афиширате отношенията си
Това никога не е добър знак. В най-лошия случай вие сте страничната мацка и той се опитва да попречи на основната си благоверна да разбере за вас.

7. Разговорът редовно се обръща към сексуални фетиши
Ще се изненадате колко много мъже са ужасени да покажат извратената си страна на жените си. Тъй като не могат да видят жените си като извратени, сексуални същества, те се обръщат към дами, които могат да възприемат като сексуални, за да изпълнят фетишите им.

8. Той редовно се оплаква какъв нещастен брак има
Много мъже, които търсят любовници или секс извън брачното ложе, ще ловят жени, като осъждат състоянието на брака си с тях. Те правят това с надеждата, че ще им съчувствате и евентуално ще се окажете в леглата им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X