Напишете дума/думи за търсене

Пробив в следопeративното лечение на туморите в мехура

За първи път в България - вътремехурна термо-химиотерапия.

Туморите в мехура са високо рецидивно заболяване. След диагностицирането им лечението протича в 2 фази – оперативно (отстраняват се туморите) и следоперативно (вътремехурна химиотерапия за спиране на растежа на останали в тъканта на мехура ракови клетки).

Иновацията във вътремехурната химиотерапевтичната фаза на лечението – ТЕРМО-химиотерапия, вече и в България. На разположение в ЛЕЙЗЪР МЕД.

При всички урологични заболявания технологичният напредък модернизира лечението в посока на неинвазивност и висока ефективност. Единствено при туморите на мехура вътремехурната химиотерапия се извършваше по един и същи начин десетилетия наред. Днес медицината разполага с патентована технология - ТЕРМО-химиотерапия, която повишава ефективноста на лечението и намалява риска от рецидиви.

С вътремехурната ТЕРМО-химиотерапията за пръв път медикаментът:

се доставя в мехура в затоплен вид – като поддържа постоянна температура от 43°C (нормалната температура в мехура е около 37°C);

циркулира в мехура и обратно – до 4 пъти в минута.

Предимствата й пред традиционната вътремехурна химиотерапия:

- Медикаментът се разпределя равномерно върху цялата площ.

- Абсорбира се по-лесно в лигавицата на мехура и прониква по-дълбоко в стената му.

- Значително намалява появата на рецидиви.

ТЕРМО-химиотерапията е с широко приложение във водещи урологични центрове в развитите страни. Тя подпомага директното стопиране на останалите ракови клетки и подсилва естествения имунен отговор на организма, насочен към това да ги унищожи.

Сред злокачествените заболявания ракът на пикочния мехур е 9-то най-разпространено в световен мащаб и 5-то в Европа. Мъжете са застрашени 4 пъти повече от жените.

За записване на час:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

X